مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی

سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی

  • کد خبر: ۳۲۶۹۸۰
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
یک متخصص اعصاب و روان با اشاره به اینکه ابتلا به اختلالات خلقی در بانوان بسیار شایع‌تر از آقایان است، گفت: شایع‌ترین اختلال در حوزه اعصاب و روان زنان، اضطراب است و حمله پانیک شایع‌ترین اختلال است که در بانوان دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عادله عسگری دیارجانی اظهار کرد: شایع‌ترین اختلال در حوزه اعصاب و روان زنان، اضطراب است. حمله پانیک شایع‌ترین اختلال است که در بانوان بسیار دیده می‌شود. پانیک یک نوع حمله اضطرابی است که به‌طور ناگهانی رخ می‌دهد و به علائم جسمی و روانی مختلف مثل تپش قلب، تنگی نفس، درد قفسه سینه و ترس از مرگ منجر می‌شود.

وی بیان کرد: افسردگی یک بیماری است که بر اساس یک سری مؤلفه‌ها مانند مدت‌زمان، تعریف می‌شود. معمولاً افسردگی یک زمینه ژنتیکی و محیطی دارد. یعنی فردی که از نظر ژنتیکی مستعد افسردگی است اگر در شرایط استرس‌زا قرار بگیرد، ممکن است اختلال افسردگی در او بروز پیدا کند.

این متخصص اعصاب و روان با اشاره به اینکه یشترین موضوعی که باعث می‌شود، افسردگی و سایر اختلالات مربوط به اعصاب و روان در زنان بروز پیدا کند، انتظار بیش‌ازحد از یک زن در مقام همسر و مادر است، یادآور شد: احساس پوچی و بی‌ارزشی به زنان به‌مراتب باعث ظهور مشکلات اعصاب و روان می‌شود. چنانچه در خانواده همکاری بین اعضای خانواده با مادر یا همسر زیاد باشد به‌مراتب مشکلات مربوط به اعصاب و روان کمتر است، بنابراین خانواده نقش مهمی در سلامت روان یک زن دارد.

عسگری دیارجانی افزود: رفتن به سفر، خرید، سورپرایز شدن در بانوان تأثیر قابل‌توجهی در کاهش ابتلا به اختلالات خلقی و همچنین طول درمان دارد، اما چنانچه فردی دچار اختلالات خلقی بود و مواردی مانند سفر، خرید و سایر مواردی که در حالت عادی می‌تواند یک زن را خوشحال کند برایش آزاردهنده بود، باید خانواده و اطرافیان ملاحظه او را داشته باشند و برای درمان از روش دارودرمانی استفاده کنند تا فرد تمایلش نسبت به این موارد بازگردد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.