درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» برای اولین‌بار یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین
سرخط خبرها
زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

  • کد خبر: ۳۲۶۲۳۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
یک کارشناس ارشد روانشناسی با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت زندگی زنان، گفت: حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکتم جاوید با اشاره به اینکه سختی‌ها همچون روز‌های بارداری، بی‌خوابی‌های بچه‌داری، غم کنکور و شکست‌های مالی موقتی هستند و تمام‌شدنی، اما وای به غم‌هایی که انگار انتهایی ندارند، اظهار کرد: موهبت زنده بودن هنوز در اختیار ماست. هریک از ما هم تا جانی داریم، مسئول حال خوب یا حال بدمان هستیم. اگر بنا بر این بوده است که زنده بمانیم، پس مسئولیتی پیش روی ما گذاشته‌اند. حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

وی با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت زندگی زنان، ادامه داد: برخلاف جمله‌های نادرست برخی کتاب‌های بازاری یا شاخ‌های فضای مجازی، قرار نیست غم نبودن عزیزتان را فراموش کنید. آن را با خود نگه دارید، زیرا غم‌ها نیز بخش مهمی از روان سالم هستند، اما تا جایی که کیفیت زندگی‌تان را تغییر ندهد.

این کارشناس ارشد روانشناسی متذکر شد: گاهی گذشته آن‌قدر در ذهن ما بزرگ و سنگین است که اجازه زندگی در زمان حال را نمی‌دهد. یا در گذشته غوطه‌وریم یا در اضطراب آینده‌ایم. همین‌ها «حال» امروز ما را بی رمق می‌کنند و ما را به سوی دل‌مردگی و افسردگی می‌کشاند. همان مرگ تدریجی که ما را نمی‌کشد، اما سهم ما را از دلخوشی‌های کوچک کم می‌کند. حالا که یادمان داده‌اند بیش از پیش، به نشانه‌های بیماری جسمی خود توجه کنیم، درباره علائم روانی نیز هوشیار باشیم. هر بی‌حوصلگی، بی‌میلی به لذت‌های روزمره، بی اشتهایی یا نداشتن انگیزه برای چند روز و چند هفته می‌تواند نشانه افسردگی‌ای باشد که از آن غافلیم و هرچه زودتر به فکر درمانش بیفتیم، سلامتی خود را از خطر نجات داده‌ایم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.