تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

  • کد خبر: ۳۲۶۲۳۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
یک کارشناس ارشد روانشناسی با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت زندگی زنان، گفت: حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکتم جاوید با اشاره به اینکه سختی‌ها همچون روز‌های بارداری، بی‌خوابی‌های بچه‌داری، غم کنکور و شکست‌های مالی موقتی هستند و تمام‌شدنی، اما وای به غم‌هایی که انگار انتهایی ندارند، اظهار کرد: موهبت زنده بودن هنوز در اختیار ماست. هریک از ما هم تا جانی داریم، مسئول حال خوب یا حال بدمان هستیم. اگر بنا بر این بوده است که زنده بمانیم، پس مسئولیتی پیش روی ما گذاشته‌اند. حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

وی با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت زندگی زنان، ادامه داد: برخلاف جمله‌های نادرست برخی کتاب‌های بازاری یا شاخ‌های فضای مجازی، قرار نیست غم نبودن عزیزتان را فراموش کنید. آن را با خود نگه دارید، زیرا غم‌ها نیز بخش مهمی از روان سالم هستند، اما تا جایی که کیفیت زندگی‌تان را تغییر ندهد.

این کارشناس ارشد روانشناسی متذکر شد: گاهی گذشته آن‌قدر در ذهن ما بزرگ و سنگین است که اجازه زندگی در زمان حال را نمی‌دهد. یا در گذشته غوطه‌وریم یا در اضطراب آینده‌ایم. همین‌ها «حال» امروز ما را بی رمق می‌کنند و ما را به سوی دل‌مردگی و افسردگی می‌کشاند. همان مرگ تدریجی که ما را نمی‌کشد، اما سهم ما را از دلخوشی‌های کوچک کم می‌کند. حالا که یادمان داده‌اند بیش از پیش، به نشانه‌های بیماری جسمی خود توجه کنیم، درباره علائم روانی نیز هوشیار باشیم. هر بی‌حوصلگی، بی‌میلی به لذت‌های روزمره، بی اشتهایی یا نداشتن انگیزه برای چند روز و چند هفته می‌تواند نشانه افسردگی‌ای باشد که از آن غافلیم و هرچه زودتر به فکر درمانش بیفتیم، سلامتی خود را از خطر نجات داده‌ایم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.