اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد

پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد

  • کد خبر: ۳۲۹۰۰۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
یک روانشناس کودک و نوجوان گفت: اصولا مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد نه تنها باعث سرخوردگی و احساس طرد شدگی درآن‌ها می‌شود بلکه آنها را در نقطه مقابل پدر و مادر قرار می‌دهند و سبب شکاف بین آنها می‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ندا اسلامی با اشاره به اینکه والدین باید از زمان پدر و مادر شدنشان برای فرزندشان زمان کیفی اختصاص دهند و محبتشان را از او دریغ نکنند، اظهار کرد: زمانی که پدر و مادر با آرامش و صبر و تحمل به حرف‌ها و مشکلات فرزندان خود گوش می‌دهند، بدون انتقاد، نصیحت وسرزنش و پذیرش بی قید وشرط به نحوی که فرزندان خود را همانگونه که هستند بپذیرند یعنی زمان کیفی به او اختصاص داده‌اند.

وی با بیان اینکه اصولا مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد نه تنها باعث سرخوردگی و احساس طرد شدگی درآن‌ها می‌شود بلکه آنها را در نقطه مقابل پدر و مادر قرار می‌دهند و سبب شکاف بین آنها می‌گردد، افزود: ابراز همدردی یکی از بهترین راه‌های بالا بردن کیفیت رابطه است. زمانی که فرزندتان با مشکلی مواجه می‌شود و با شما مطرح می‌کنند، باید حس کند که خانواده در کنارش است.

این روانشناس کودک و نوجوان بیان کرد: به بهانه‌های مختلف به فرزندان ابراز عشق کنید و به مناسبت‌های مختلف برایشان هدیه بگیرید، موفقیت هایشان را جشن گرفته و به آنها این پیام را بدهید که برایتان با ارزش هستند. با احترام گذاشتن به فرزندانتان باعث افزایش اعتماد به نفس در آنها شده و امنیت روانی خوبی برایشان مهیا کنید، در این صورت می‌توانید رابطه صمیمانه تری با آنها برقرار کنید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.