از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی نجات بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین
سرخط خبرها
پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد

پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد

  • کد خبر: ۳۲۹۰۰۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
یک روانشناس کودک و نوجوان گفت: اصولا مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد نه تنها باعث سرخوردگی و احساس طرد شدگی درآن‌ها می‌شود بلکه آنها را در نقطه مقابل پدر و مادر قرار می‌دهند و سبب شکاف بین آنها می‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ندا اسلامی با اشاره به اینکه والدین باید از زمان پدر و مادر شدنشان برای فرزندشان زمان کیفی اختصاص دهند و محبتشان را از او دریغ نکنند، اظهار کرد: زمانی که پدر و مادر با آرامش و صبر و تحمل به حرف‌ها و مشکلات فرزندان خود گوش می‌دهند، بدون انتقاد، نصیحت وسرزنش و پذیرش بی قید وشرط به نحوی که فرزندان خود را همانگونه که هستند بپذیرند یعنی زمان کیفی به او اختصاص داده‌اند.

وی با بیان اینکه اصولا مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد نه تنها باعث سرخوردگی و احساس طرد شدگی درآن‌ها می‌شود بلکه آنها را در نقطه مقابل پدر و مادر قرار می‌دهند و سبب شکاف بین آنها می‌گردد، افزود: ابراز همدردی یکی از بهترین راه‌های بالا بردن کیفیت رابطه است. زمانی که فرزندتان با مشکلی مواجه می‌شود و با شما مطرح می‌کنند، باید حس کند که خانواده در کنارش است.

این روانشناس کودک و نوجوان بیان کرد: به بهانه‌های مختلف به فرزندان ابراز عشق کنید و به مناسبت‌های مختلف برایشان هدیه بگیرید، موفقیت هایشان را جشن گرفته و به آنها این پیام را بدهید که برایتان با ارزش هستند. با احترام گذاشتن به فرزندانتان باعث افزایش اعتماد به نفس در آنها شده و امنیت روانی خوبی برایشان مهیا کنید، در این صورت می‌توانید رابطه صمیمانه تری با آنها برقرار کنید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.