لیندا کیانی: کنار مدافعان وطن هستیم آشنایی با اصول کلی صحبت‌کردن با کودکان درباره جنگ یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم کسب مدال نقره مسابقات آسیایی توسط بانوی پاراکانوکار ایرانی واکنش مژده لواسانی، مجری تلویزیون، به تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی در ایران مریلا زارعی به حملات اسرائیل واکنش نشان داد پایان رقابت‌های والیبال‌نشسته آسیاواقیانوسیه زنان | تیم ملی با بازوبند مشکی در مراسم اختتامیه شرکت کرد طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی هندبال نوجوانان دختر ایران و بلاروس معرفی فواید مصرف ویتامین B ۶ برای مادران در دوران زایمان و شیردهی رتبه نهم ایران از نظر تعداد جمعیت در آسیا بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم خشونت علیه زنان سالانه ۲ درصد اقتصاد کانادا را بلعیده است بانوان مبلّغ، خط‌شکنان حوزه تبیین عفاف و حجاب سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران: فکر می‌کردم بازی با استرالیا سخت باشد صدور بیانیه معاونت زنان ریاست‌جمهوری در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران| در کنار مادران و همسرانی هستیم که داغدار شدند ویدیو | قیام ایرانی‌ها برای نجات دختران ایران بررسی نقش مراکز مشاوره در حل تعارضات زوجین حرم امام رضا (ع)، میزبان همایش «بانوان ولایی» ویژه بانوان عرب‌زبان از کشور‌های غرب آسیا
سرخط خبرها
برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴

برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۹۱۱۳
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
به گفته مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، قرار است هم‌زمان با دهه کرامت، ۱۷۲ برنامه ویژه دختران برگزار شود که تمام این برنامه‌ها به میزبانی ۴۱۰ نقطه از این استان اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه بصیری‌پور با اشاره به اینکه در راستای برنامه‌ها و اهداف قرارگاه تعالی زن و خانواده و با هدف هویت‌بخشی اسلامی زن مسلمان و شناخت ابعاد شخصیت حضرت معصومه(س) و تبیین ویژگی‌های منحصر به فرد بانوی بزرگ اسلام در مجموع ۱۷۲ برنامه در ۴۱۰ نقطه از سطح استان با مشارکت پایگاه‌های بسیج برگزار می‌شود، اظهار کرد: برگزاری رویداد فرهنگی، هنری و ورزشی بشری با سیاست الگوسازی دختران مسلمان، شهدای زن و دختر جبهه مقاومت و تبیین ابعاد شخصیتی حضرت معصومه(س) از جمله مهم‌ترین این برنامه‌ها است.

وی ادامه داد: در کنار این رویداد برجسته‌سازی نقش دختران، روابط دختر پدری و دختر مادری به عنوان نسل تمدن‌ساز در دستور کار قرار دارد. از مهمترین برنامه‌ها اجرای جشنواره فرهنگی هنری ریحانه با رویکرد ایجاد گروه‌های هنری دخترانه در سه موضوع فردی، خانوادگی و اجتماعی است که با دهه کرامت آغاز و در طول سال تداوم خواهد داشت و در نهایت برترین‌ها تجلیل می‌شوند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: اجتماع بنات المقاومت با رویکرد توجه، تکریم و اهمیت دادن به جایگاه دختران، با نگاه میثاق نسل امروز با جبهه مقاومت یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در مرکز استان و همچنین در سایر شهرستان‌ها با حضور مادران و دختران برگزار می‌شود و در حاشیه این اجتماع نمایشگاه‌ها و کرسی‌های آزاداندیشی برپا خواهد شد.

بصیری پور پرواز بادبادک‌های منقش به اسامی دختران جبهه مقاومت و برگزاری جشن بانوی کرامت در تمام نقاط شهری و روستایی را از دیگر برنامه‌های این دهه عنوان کرد و گفت: برنامه چتر مهربانی نیز در راستای تجلیل از دختران معلول و خانواده‌های بدسرپرست، در محل مراکز نگهداری برگزار می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.