مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی بِلاگری یا بَلاگری؟ زندگی در قاب فالوئر‌ها درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر
سرخط خبرها
بررسی تأثیرات مثبت حضور بانوان ناشر در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

بررسی تأثیرات مثبت حضور بانوان ناشر در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

  • کد خبر: ۳۲۹۳۸۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر با تأکید بر اینکه حضور زنان ناشر در رویداد‌هایی مثل نمایشگاه کتاب تهران را می‌توان از چند زاویه مثبت ارزیابی کرد، تجربیات متنوع ناشران زن را باعث تنوع در غنای فرهنگی جامعه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم جدلی اظهار کرد: حضور بانوان در چنین رویدادی هم نشان‌دهنده علاقه آنها به این حوزه است و هم تأثیرات قابل‌توجهی دارد. مهم‌ترین وجه آن نیز ابتدا ارتباط زنان ناشر با یکدیگر است که از طریق دو برنامه مجزا صورت می‌پذیرد و جدای از آن در نشستی دیگر هم زمینه دیدار میان علاقه‌مندان به این حوزه با همدیگر را فراهم می‌کنیم.

وی افزود: همچنین تصمیم بر این شده تا در مورد اعضایی که کتاب‌هایشان به تعداد مورد نظر برای حضور در نمایشگاه نمی‌رسد، آثارشان در غرفه‌های دیگر جانمایی شدند.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر با تأکید بر اینکه حضور زنان ناشر در رویداد‌هایی مثل نمایشگاه کتاب تهران را می‌توان از چند زاویه مثبت ارزیابی کرد، عنوان کرد: نخستین مورد در این زمینه تنوع دیدگاه‌ها در کتاب‌های منتشر شده بانوان ناشر است که به طور معمول تجربیات متفاوتی نسبت به آقایان دارند و این تنوع سبب غنای فرهنگی جامعه می‌شود، همچنین به نمایش گذاشتن توانایی زنان در صنعت نشر و حضور فعال در این رویداد مشوقی برای نسل جوان است.

جدلی گفت: ارتباط بهتر با مخاطب نیز در زمره رویکرد‌های مثبت حضور بانوان ناشر در چنین رویدادی است این موضوع به‌ویژه در حوزه ادبیات کودک و در زمینه بانوان نیاز جامعه شناخته می‌شود و باید متناسب با آن نیاز شکل بگیرد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.