یک بانو، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در آلماتی شد مهریه، یکی از ارکان حقوقی نهاد خانواده در نظام حقوقی ایران تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور مقایسه، آسیب زندگی مشترک روایت داستانی از زندگی مرضیه حدیدچی (دباغ) در کتاب «بانوی چریک» ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برگزاری جشنواره غذا‌های مؤثر در باروری و دوران شیردهی در آینده‌ای نزدیک زنان، بیشترین قربانی قتل‌های خانگی در انگلیس شکست کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در دومین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی جهان لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان
سرخط خبرها
ضرورت بازتعریف الگو‌های هویتی نسل جوان در جامعه

ضرورت بازتعریف الگو‌های هویتی نسل جوان در جامعه

  • کد خبر: ۳۲۹۵۸۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹
رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان با تاکید بر ضرورت بازتعریف الگو‌های هویتی نسل جوان در جامعه، حضرت معصومه (س) را «معمار هویت دختران ایران» و الگوی کاملی برای دختران کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه سعیدی‌نژاد اظهار کرد: در میان هجمه بی‌امان تصاویر تحریف‌شده و الگوهای کاذبی که همچون تندبادی سهمگین، پایه‌های هویت جوانان را نشانه گرفته، دختران ایران‌زمین به‌مثابه معماران فردا و صیانت‌کنندگان میراث فرهنگی یک تمدن، بیش از هر زمان نیازمند اسوه‌هایی هستند که چراغ راه پرفرازونشیب زندگی باشند.

وی افزود: در طول تاریخ، الگوی بانوانه بسیار داشته‌ایم، از حضرت مریم(س) و آسیه(س) تا حضرت خدیجه(س) و حضرت فاطمه(س) و زینب(س) که همه بانوانی تمدن‌ساز و الگویی تمام‌نما برای زنان بوده‌اند؛ اما حضرت معصومه(س) الگوی کاملاً دخترانه ما در طول تاریخ است که علاوه بر اینکه شایستگی‌های این بانوان بزرگوار را داراست، ویژگی‌های الگویی دخترانه برای همه دختران را نیز دارند. سبک زندگی ایشان، هم در عرصه‌های فردی و خانوادگی و هم در بعد کنش‌گری اجتماعی قابلیت این را دارد که به عنوان نقشه راه و یک الگوی تمام‌عیار و بدون نقص در اختیار دختران جامعه قرار گیرد و آن‌ها را راهبری کند.

رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان با تأکید بر ضرورت بازتعریف الگوهای هویتی نسل جوان، تصریح کرد: در روزگاری که الگوهای نادرست فرهنگی در تلاش هستند شخصیت و توانایی‌های شگفت دختران این سرزمین را به نفع خود مصادره کنند و آنان را به ورطه ناامیدی و خودناباوری بکشانند، بیش از هر زمان دیگری نیازمند معرفی الگویی جامع‌الابعاد چون حضرت معصومه‌(س) به دختران خود هستیم. این وظیفه‌ ماست که با تبیین ابعاد علمی، اخلاقی و اجتماعی زندگی این بانوی بزرگوار، نسل جوان را با الگوهای حقیقی آشنا و آنان را به سوی رشد، پیشرفت و کمال واقعی هدایت کنیم.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.