سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی

استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی

  • کد خبر: ۳۳۰۹۲۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
سرمربی تیم قایقرانی بانوان خراسان با اشاره به استقبال دختران این استان از ورزش قایقرانی، گفت: این ظرفیت وجود دارد که در صورت حمایت باز هم بتوانیم بر سکوی قهرمانی قرار گیریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهام تحقیقی اظهار کرد: قایقرانی یکی از رشته های آسیایی و المپیکی است که در دیگر استان ها به این ورزش خیلی بها می دهند. اما در خراسان رضوی این ورزش نه تنها هیچ توسعه ای پیدا نکرده، بلکه عقب مانده هم شده است.مدت زیادی است که این رشته ورزشی رئیس ندارد که پیگیر مشکلات ورزشکاران باشد . همچنین دید و نگاه مثبتی به این ورزش المپیکی وجود ندارد.

وی با بیان این که خراسان همیشه در بحث قایقرانی دارای استعدادهای فراوانی است، بیان کرد: ورزشکاران چند سالی بود که اصلا تمرین نداشتند. هیچ تیمی نداشتیم که در مسابقات شرکت کنیم. ورزشکاران هم بی انگیزه شده بودند.سوال ما این است که چرا به این رشته ورزشی که مسابقات آسیایی و جهانی و المپیک دارد، توجهی نمی شود.

سرمربی تیم قایقرانی بانوان خراسان افزود: این ظرفیت وجود دارد که در صورت حمایت باز هم بتوانیم بر سکوی قهرمانی قرار گیریم.

تحقیقی با بیان اینکه این رشته ورزشی دارای استعداد فراوانی است، تاکید کرد: در حال حاضر هم می بینیم که دختران چقدر از این ورزش استقبال می کنند.

منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.