حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور
سرخط خبرها
هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز

هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز

  • کد خبر: ۳۳۱۰۴۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت هویت‌یابی به عنوان مسئله اصلی دختران، گفت: بسیاری ارزش‌های غنی ایرانی و اسلامی باید به دختران و زنان باز گردد. این ارزش‌ها ذخیره‌های اصلی در خانواده است که گاه جای خود را به فرهنگ غربی می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی با بیان اینکه هویت‌یابی مسئله اصلی دختران است، گفت: بسیاری ارزش‌های غنی ایرانی و اسلامی باید به دختران و زنان باز گردد. این ارزش‌ها ذخیره‌های اصلی در خانواده است که گاه جای خود را به فرهنگ غربی می‌دهد؛ در این راستا باید به مسئولیت دختران در خانواده و جامعه توجه ویژه کرد.

وی انتخاب دختران نخبه و کمک‌گرفتن از تخصص و توان و مهارت آنان برای ساخت آینده کشور را الزامی دانست و افزود: باید از دختران پشتیبانی کرد تا از آسیب‌های فضای مجازی دور باشند. در دولت گذشته سعی شد ویترین دخترانه در فضای مجازی ایجاد شود؛ پدر و مادر باید دختران را درک کرده و حرکت آنها را جهت‌دهی کنند.

معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به فاصله بین‌نسلی میان دختران و والدینشان، افزود: طرح زندگی و بالندگی در برخی استان‌ها با همکاری آموزش‌وپرورش ادامه دارد.

وی در همین راستا از طرحِ آموزشی برای مادران در راستای ارتباط صحیح با دختران خبر داد و افزود: هویت‌یابی و القای داشته‌های دختران باید به‌صورت جدی آموزش داده شود تا مهارت‌آموزی دختران جامعه را در حوزه‌های مختلف شاهد باشیم.

خزعلی با اشاره به طرح‌های متعدد برای حمایت از دختران ابراز امیدواری کرد و یادآور شد: طرح‌هایی که امروز کُند یا متوقف شده، ادامه یابد. دختران امروز، سازندگان جامعه فردا هستند و در تربیت آنها باید مهارت‌های مختلف دیده شود. همچنین در سفر‌های استانی تجهیزاتی را برای مهارت‌آموزی دختران در مدارس مدنظر داشتیم تا مهارت‌های معنوی، روان‌شناسانه و شغلی و آینده اقتصادی دختران افزایش پیدا کند.

وی افزود: زنان جایگاه ویژه‌ای در خانواده و تحکیم آن دارند. تمرکز صرفاً نباید روی دختران باشد و آموزش تشکیل خانواده باید برای پسران نیز اتفاق افتد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.