حضور بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر| از آثار نقاشی بریل «اسماء دغاقله» با پیام صلح برای مردم جهان رونمایی شد لیگ برتر هندبال زنان پایان یافت| دریافت کاپ اخلاق توسط تیم استقلال تهران رشد حدود ۵۲ درصدی «الگوی فرزند سوم و بیشتر» در خانواده‌ها با اجرای قانون جوانی جمعیت دختران ایران به نیمه نهایی مسابقات هندبال قهرمانی آسیا راه یافتند مهارت‌های عملی برای مدیریت و کاهش لج‌بازی فرزندان نرخ باروری در برخی شهرستان‌های خراسان جنوبی کاهشی شد خانه داری| ترکیب سبزی در انواع دلمه باید چقدر باشد؟ دعوت از دختر طلایی جودوی ایران به اردوی مشترک تیم ملی جودو دانشگاه پیام نور تهران، قهرمان مسابقات بسکتبال سه‌نفره دانشجویان دختر کشور سهم بیش از ۴۷ درصدی ثبت پایان نامه توسط زنان دانشجوی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ️در زنجان از امروز (پنج شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) هزینه‌های خدمات ناباروری چگونه محاسبه و پرداخت می‌شود؟ «صبیّه آقاجان»، بانویی که تاریخ مشهد را بازنویسی کرد آغاز مرحله ششم اردوی آماده سازی تیم ملی کبدی بانوان از شنبه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵) «زن و هویت مشهد» | بخش پنجم: روزی که زنان مشهد تاریخ را تکان دادند
سرخط خبرها
هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز

هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز

  • کد خبر: ۳۳۱۰۴۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت هویت‌یابی به عنوان مسئله اصلی دختران، گفت: بسیاری ارزش‌های غنی ایرانی و اسلامی باید به دختران و زنان باز گردد. این ارزش‌ها ذخیره‌های اصلی در خانواده است که گاه جای خود را به فرهنگ غربی می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی با بیان اینکه هویت‌یابی مسئله اصلی دختران است، گفت: بسیاری ارزش‌های غنی ایرانی و اسلامی باید به دختران و زنان باز گردد. این ارزش‌ها ذخیره‌های اصلی در خانواده است که گاه جای خود را به فرهنگ غربی می‌دهد؛ در این راستا باید به مسئولیت دختران در خانواده و جامعه توجه ویژه کرد.

وی انتخاب دختران نخبه و کمک‌گرفتن از تخصص و توان و مهارت آنان برای ساخت آینده کشور را الزامی دانست و افزود: باید از دختران پشتیبانی کرد تا از آسیب‌های فضای مجازی دور باشند. در دولت گذشته سعی شد ویترین دخترانه در فضای مجازی ایجاد شود؛ پدر و مادر باید دختران را درک کرده و حرکت آنها را جهت‌دهی کنند.

معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به فاصله بین‌نسلی میان دختران و والدینشان، افزود: طرح زندگی و بالندگی در برخی استان‌ها با همکاری آموزش‌وپرورش ادامه دارد.

وی در همین راستا از طرحِ آموزشی برای مادران در راستای ارتباط صحیح با دختران خبر داد و افزود: هویت‌یابی و القای داشته‌های دختران باید به‌صورت جدی آموزش داده شود تا مهارت‌آموزی دختران جامعه را در حوزه‌های مختلف شاهد باشیم.

خزعلی با اشاره به طرح‌های متعدد برای حمایت از دختران ابراز امیدواری کرد و یادآور شد: طرح‌هایی که امروز کُند یا متوقف شده، ادامه یابد. دختران امروز، سازندگان جامعه فردا هستند و در تربیت آنها باید مهارت‌های مختلف دیده شود. همچنین در سفر‌های استانی تجهیزاتی را برای مهارت‌آموزی دختران در مدارس مدنظر داشتیم تا مهارت‌های معنوی، روان‌شناسانه و شغلی و آینده اقتصادی دختران افزایش پیدا کند.

وی افزود: زنان جایگاه ویژه‌ای در خانواده و تحکیم آن دارند. تمرکز صرفاً نباید روی دختران باشد و آموزش تشکیل خانواده باید برای پسران نیز اتفاق افتد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.