اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه طلاق صوری؛ یک پدیده چالش‌برانگیز با پیامدهای روانی گسترده نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان
سرخط خبرها
زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی

زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی

  • کد خبر: ۳۳۲۵۸۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
باهدف پاسداشت شهدای مقاومت به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سیدحسن نصرالله و به یاد شهدای خدمت به‌ویژه شهید حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، کاروانی باشکوه از دختران و مادران اصفهانی به سوی کرمان حرکت خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به منظور پاسداشت شهدای مقاومت به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سیدحسن نصرالله و به یاد شهدای خدمت به‌ویژه شهید حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، کاروانی باشکوه از دختران و مادران اصفهانی به سوی کرمان حرکت خواهند کرد تا در بزرگترین اردوی دخترانه کشور، با شهدای مقاومت و خدمت تجدید میثاق نمایند.

این حرکت نمادین که برای چهارمین سال متوالی برگزار می‌شود، عصر روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از گلستان شهدای اصفهان آغاز خواهد شد.

دو هزار دختر و مادر اصفهانی در قالب ۵۰ دستگاه اتوبوس، راهی سفری معنوی به سوی کرمان خواهند شد تا در کنار مزار سردار دل‌ها، با آرمان‌های شهدای والامقام تجدید پیمان کنند.

این اردوی سه روزه، مملو از برنامه‌های معنوی و یادبود است. از اجتماع عظیم و یکپارچه دختران در مصلی امام علی (ع) کرمان تا راهپیمایی باشکوهی به سوی بیت الزهراء (س) سردار سلیمانی، هر لحظه از این سفر، یادآور ایثار و فداکاری شهداست.

یکی از نقاط عطف این برنامه، حضور رأس ساعت ۱ بامداد (لحظه شهادت حاج قاسم سلیمانی) بر سر مزار مطهر این شهید بزرگوار خواهد بود. در این لحظات مقدس، نماز و دعا به جا آورده می‌شود و فضای معنوی حاکم بر مراسم، حاضران را در غم و اندوه از دست دادن این سردار رشید و در عین حال، در شادی و افتخار به راه و روش او، به تأمل وا می‌دارد.

این اردو، نه تنها فرصتی برای زیارت مزار شهدای مقاومت از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سید حسن نصرالله است، بلکه فرصتی برای یادآوری فداکاری شهدای خدمت، به‌ویژه شهید آیت‌الله رئیسی نیز می‌باشد. حضور در این اردو، مصداقی از ارادت و وفاداری دختران و مادران ایرانی به ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و یادآوری مسئولیت آنان در حفظ میراث شهدا است.

برنامه‌های متنوع و پرشور این اردو، از جمله برنامه‌های فرهنگی و هنری با موضوع شهدا، این سفر معنوی را به لحظاتی ماندگار و خاطره‌انگیز برای شرکت‌کنندگان مبدل خواهد کرد. این رویداد عظیم، نشان دهنده پیوند عمیق مردم با آرمان‌های انقلاب و حضور فعال زنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی است.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.