مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز

هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز

  • کد خبر: ۳۳۱۰۴۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت هویت‌یابی به عنوان مسئله اصلی دختران، گفت: بسیاری ارزش‌های غنی ایرانی و اسلامی باید به دختران و زنان باز گردد. این ارزش‌ها ذخیره‌های اصلی در خانواده است که گاه جای خود را به فرهنگ غربی می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی با بیان اینکه هویت‌یابی مسئله اصلی دختران است، گفت: بسیاری ارزش‌های غنی ایرانی و اسلامی باید به دختران و زنان باز گردد. این ارزش‌ها ذخیره‌های اصلی در خانواده است که گاه جای خود را به فرهنگ غربی می‌دهد؛ در این راستا باید به مسئولیت دختران در خانواده و جامعه توجه ویژه کرد.

وی انتخاب دختران نخبه و کمک‌گرفتن از تخصص و توان و مهارت آنان برای ساخت آینده کشور را الزامی دانست و افزود: باید از دختران پشتیبانی کرد تا از آسیب‌های فضای مجازی دور باشند. در دولت گذشته سعی شد ویترین دخترانه در فضای مجازی ایجاد شود؛ پدر و مادر باید دختران را درک کرده و حرکت آنها را جهت‌دهی کنند.

معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به فاصله بین‌نسلی میان دختران و والدینشان، افزود: طرح زندگی و بالندگی در برخی استان‌ها با همکاری آموزش‌وپرورش ادامه دارد.

وی در همین راستا از طرحِ آموزشی برای مادران در راستای ارتباط صحیح با دختران خبر داد و افزود: هویت‌یابی و القای داشته‌های دختران باید به‌صورت جدی آموزش داده شود تا مهارت‌آموزی دختران جامعه را در حوزه‌های مختلف شاهد باشیم.

خزعلی با اشاره به طرح‌های متعدد برای حمایت از دختران ابراز امیدواری کرد و یادآور شد: طرح‌هایی که امروز کُند یا متوقف شده، ادامه یابد. دختران امروز، سازندگان جامعه فردا هستند و در تربیت آنها باید مهارت‌های مختلف دیده شود. همچنین در سفر‌های استانی تجهیزاتی را برای مهارت‌آموزی دختران در مدارس مدنظر داشتیم تا مهارت‌های معنوی، روان‌شناسانه و شغلی و آینده اقتصادی دختران افزایش پیدا کند.

وی افزود: زنان جایگاه ویژه‌ای در خانواده و تحکیم آن دارند. تمرکز صرفاً نباید روی دختران باشد و آموزش تشکیل خانواده باید برای پسران نیز اتفاق افتد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.