مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان

آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان

  • کد خبر: ۳۳۱۰۵۹
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص روش‌های پیشگیری از گستردگی علائم آلرژی در کودکان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیما شکری با اشاره به گستردگی علائم آلرژی در کودکان گفت: آلرژی‌ها می‌توانند به‌صورت‌های مختلفی در کودکان ظاهر شوند؛ از جمله واکنش‌های پوستی، گوارشی، تنفسی یا دارویی. اما بیشترین شیوع مربوط به آلرژی‌های تنفسی است که خود به دو دسته فوقانی و تحتانی تقسیم می‌شود.

وی افزود: آلرژی‌های تنفسی فوقانی که بیشتر با نام رینیت آلرژیک شناخته می‌شوند، با علائمی مانند آبریزش و انسداد بینی، عطسه‌های مکرر، خارش چشم و گلو، سرفه و ترشحات پشت حلق همراه هستند. در مقابل، آسم یا آلرژی ریوی، علائمی همچون سرفه‌های خشک، خس‌خس سینه، تنگی نفس، درد قفسه سینه و در موارد شدید، نیاز به اکسیژن دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: آلرژی معمولاً ریشه ژنتیکی دارد و در بسیاری از کودکان سابقه خانوادگی آلرژی‌های فصلی، آسم یا حساسیت‌های غذایی دیده می‌شود. با این حال، عوامل محیطی مانند آلودگی هوا، عفونت‌های تنفسی، دود سیگار، بوی تند یا فعالیت‌های شدید بدنی می‌توانند نقش تحریک‌کننده و تشدیدکننده داشته باشند.

شکری در مورد درمان گفت: اصلی‌ترین درمان در آلرژی‌ها، شناسایی و پرهیز از مواد آلرژن است. درمان‌های دارویی نیز معمولاً به‌صورت موضعی مانند اسپری‌های بینی و استنشاقی برای آسم تجویز می‌شوند که عوارض کمتری نسبت به دارو‌های سیستمیک دارند. با این حال، روند درمان باید حتماً تحت نظر پزشک پیگیری شود.

وی ضمن هشدار درباره نقش عوامل محیطی در تشدید علائم، توصیه کرد: خانواده‌هایی که کودک مبتلا به آلرژی یا آسم دارند، باید از تماس با آلاینده‌ها، حیوانات خانگی، مواد شیمیایی تحریک‌کننده و دود سیگار اجتناب کنند. پیشگیری، مهم‌ترین و پایدارترین راه در مدیریت این بیماری‌هاست.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.