روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه
سرخط خبرها
درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد

درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد

  • کد خبر: ۳۳۱۰۶۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
یک فعال کارگری در یادداشتی به معضلات عدم بهره‌بندی زنان کارگر از حقوقی، چون حق اولاد و عائله‌مندی اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، افسانه اقبال‌نیا، فعال کارگری در یادداشتی پیرامون مسئله تبعیض حقوقی میان زنان و مردان و معضل عدم پرداخت حق اولاد و عائله مندی به زنان سرپرست خانوار، نکاتی را مطرح کرد که در ادامه می‌خوانید: 

امروزه نقش زنان در توسعه جوامع و پیشرفت کشورها، غیرقابل انکار و بسیار حیاتی است. بانوان شاغل، در کنار ایفای نقش‌های مادری، همسر بودن و مسئولیت‌های خانوادگی، دوشادوش مردان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی فعالیت می‌کنند. با این حال، هنوز برخی تبعیض‌ها و نابرابری‌های قانونی و ساختاری وجود دارد که مانع از تحقق عدالت اجتماعی و استفاده کامل از ظرفیت‌های زنان می‌شود. 

یکی از مهم‌ترین این تبعیض‌ها، نادیده گرفتن حق «اولاد» و «عائله‌مندی» برای بانوان شاغل است؛ حقی که مردان شاغل از آن بهره‌مند هستند، و زنان مشمول شرایط مشابه از آن برخوردار نیستند. دیگری‌عدم انتقال حقوق بازنشسته خانم به وراث ذی‌حق است. اینکه زنان شاغل، با وجود داشتن مسئولیت‌های یکسان یا حتی بیشتر، از آن محرومند دلیلی موجه برای ورود دولت به این عرصه میباشد چرا که این رویکرد نه‌تنها ناعادلانه است، بلکه با اصول قانون اساسی، عدالت جنسیتی، و کرامت انسانی نیز در تضاد است. 

درخواست ما ساده و روشن است: برقراری حق اولاد و عائله‌مندی واجرای قانون وراثت حقوق همچون اقایان برای تمامی بانوان شاغل و تحقق کامل حقوق برابر زن و مرد. حمایت از حقوق زنان، به معنای حمایت از خانواده، جامعه و آینده کشور است. برابری در حقوق و مزایا نه‌تنها عدالت را برقرار می‌کند، بلکه انگیزه، بهره‌وری و رضایت شغلی بانوان را نیز افزایش می‌دهد. 

جامعه‌ای که در آن زن و مرد با حقوق برابر زندگی و کار کنند، جامعه‌ای سالم، پویا و پیشرو خواهد بود. بیایید با صدای بلند خواستار اجرای عدالت باشیم و از برابری حقوقی و انسانی زنان و مردان، به‌ویژه در حوزه‌های شغلی و رفاهی، حمایت کنیم. امروز زمان آن است که قانون با واقعیت‌های جامعه همسو شود و زنان شایسته این سرزمین را در مسیر زندگی و شغل، با کرامت و عدالت همراهی کند.
 منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.