«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد

درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد

  • کد خبر: ۳۳۱۰۶۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
یک فعال کارگری در یادداشتی به معضلات عدم بهره‌بندی زنان کارگر از حقوقی، چون حق اولاد و عائله‌مندی اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، افسانه اقبال‌نیا، فعال کارگری در یادداشتی پیرامون مسئله تبعیض حقوقی میان زنان و مردان و معضل عدم پرداخت حق اولاد و عائله مندی به زنان سرپرست خانوار، نکاتی را مطرح کرد که در ادامه می‌خوانید: 

امروزه نقش زنان در توسعه جوامع و پیشرفت کشورها، غیرقابل انکار و بسیار حیاتی است. بانوان شاغل، در کنار ایفای نقش‌های مادری، همسر بودن و مسئولیت‌های خانوادگی، دوشادوش مردان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی فعالیت می‌کنند. با این حال، هنوز برخی تبعیض‌ها و نابرابری‌های قانونی و ساختاری وجود دارد که مانع از تحقق عدالت اجتماعی و استفاده کامل از ظرفیت‌های زنان می‌شود. 

یکی از مهم‌ترین این تبعیض‌ها، نادیده گرفتن حق «اولاد» و «عائله‌مندی» برای بانوان شاغل است؛ حقی که مردان شاغل از آن بهره‌مند هستند، و زنان مشمول شرایط مشابه از آن برخوردار نیستند. دیگری‌عدم انتقال حقوق بازنشسته خانم به وراث ذی‌حق است. اینکه زنان شاغل، با وجود داشتن مسئولیت‌های یکسان یا حتی بیشتر، از آن محرومند دلیلی موجه برای ورود دولت به این عرصه میباشد چرا که این رویکرد نه‌تنها ناعادلانه است، بلکه با اصول قانون اساسی، عدالت جنسیتی، و کرامت انسانی نیز در تضاد است. 

درخواست ما ساده و روشن است: برقراری حق اولاد و عائله‌مندی واجرای قانون وراثت حقوق همچون اقایان برای تمامی بانوان شاغل و تحقق کامل حقوق برابر زن و مرد. حمایت از حقوق زنان، به معنای حمایت از خانواده، جامعه و آینده کشور است. برابری در حقوق و مزایا نه‌تنها عدالت را برقرار می‌کند، بلکه انگیزه، بهره‌وری و رضایت شغلی بانوان را نیز افزایش می‌دهد. 

جامعه‌ای که در آن زن و مرد با حقوق برابر زندگی و کار کنند، جامعه‌ای سالم، پویا و پیشرو خواهد بود. بیایید با صدای بلند خواستار اجرای عدالت باشیم و از برابری حقوقی و انسانی زنان و مردان، به‌ویژه در حوزه‌های شغلی و رفاهی، حمایت کنیم. امروز زمان آن است که قانون با واقعیت‌های جامعه همسو شود و زنان شایسته این سرزمین را در مسیر زندگی و شغل، با کرامت و عدالت همراهی کند.
 منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.