این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت نگاهی به مسیر پرفراز و نشیب یک بانوی کنشگر اجتماعی| زنان باید نقش و جایگاه خود را در خانه، خانواده و جامعه بشناسند روضه مادرجان با ترتیبات پس و پیش گزارشی ۷۷ ساله از کاربری ویژه یک بنای تاریخی در مشهد | روزی که باغ نادری مدرسه دخترانه شد! مرد معتاد لب‌های زن ۱۸ ساله‌اش را دوخت| اظهارات تکان‌دهنده فائزه در کلانتری خواجه‌ربیع مشهد رکوردشکنی در توسعه بوستان‌های بانوان مشهد | افزایش ۳۰ هکتاری مجموعه‌های «شهربانو» در دوره ششم چرا ۱۵ درصد بارداری‌ها به صورت خود به خودی سقط می‌شوند؟ چرایی عملکرد ناموفق تیم ملی والیبال زنان در رقابت‌های کاپ آسیا کنگره‌ای برای خواهر امام رضا(ع)؛ بی‌بی حکیمه(س) در یاسوج جهانی می‌شود هشدار سازمان غذا و دارو: این ۱۳ ماسک و کرم پوست صورت غیرمجاز است برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی هاکی سالنی بانوان در خراسان جنوبی سهم ۵۳ درصدی دختران در آزمون کشوری سمپاد| نتایج نهایی، اوایل مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام می‌شود حضور ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کاراته آسیا حذف تنها دختر شمشیرباز ایران در اولین روز مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا تغییرات گسترده در ترکیب تیم ملی فوتسال بانوان پس از جام جهانی ۲۰۲۶ ویدئو | عزاداری مادران مشهدی در مراسم شیرخوارگان حسینی
سرخط خبرها
رشد ۱۰۵ درصدی مراکز تخصصی مشاوره خانواده در کشور

رشد ۱۰۵ درصدی مراکز تخصصی مشاوره خانواده در کشور

  • کد خبر: ۳۷۱۹۹۹
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: مراکز تخصصی مشاوره خانواده، ازدواج و پیشگیری از طللاق، از ۳۱۴ مرکز به ۶۱۴۴ مرکز رسیده و خوشبختانه شاهد رشد ۱۰۵ درصدی در این زمینه بوده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در جلسه علنی نوبت عصر امروز در جریان ادامه بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه، گفت: ما طبق برنامه، در ۴ حکم به‌عنوان متولی و در ۶ حکم در جایگاه همکار و ناظر ایفای نقش داریم.

وی ادامه: با کمک سازمان برنامه و دستگاه‌های مرتبط سنجه‌های سه محور تحکیم خانواده، رفع موانع رشد بانوان و فرزندآوری را نهایی کردیم و داده‌های سال ۱۴۰۲ را به‌عنوان سال پایه قرار دادیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور بیان کرد: در سنجه افزایش ۲۵ درصدی ترویج الگو‌های صحیح همسرگزینی و ترغیب ازدواج به‌هنگام، تعداد کارگاه‌ها از ۸۰۶۱ مورد به ۱۱ هزار و ۹۶۸ مورد در سال ۱۴۰۳ رسیده است؛ یعنی رشد ۴۸ درصدی محقق شده است. در سنجه رشد ۲۵ درصدی مهارت‌های شغلی زنان، تعداد زنان بهره‌مند از کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی از ۳۳۶ هزار نفر به ۳۴۸ هزار نفر افزایش یافته و هدف سال اول برنامه محقق شده است.

وی اضافه کرد: البته ما به این میزان اکتفا نکردیم و برنامه‌ها و اقدامات مکملی نیز در دست اجرا داریم که از جمله آن طرح کمند با همکاری وزارت علوم برای توانمندسازی دانشجویان دختر، طرح فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با همکاری جهاد دانشگاهی، طرح تاک به‌منظور بانک‌پذیر کردن زنان جوامع محلی و روستایی و طرح اشتغال زنان روستایی و عشایر در بستر اقتصاد دیجیتال با همکاری وزارت ارتباطات است.

بهروزآذر بیان کرد: در سنجه رشد ۲۵ درصدی مراکز تخصصی مشاوره خانواده، ازدواج و پیشگیری از طللاق، از ۳۱۴ مرکز به ۶۱۴۴ مرکز رسیده و خوشبختانه شاهد رشد ۱۰۵ درصدی در این زمینه بوده‌ایم. درباره در سنجه کاهش یک سال از میانگین سن ازدواج، براساس آمار ثبت‌شده در سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه در سازمان ثبت احوال، میانگین سن ازدواج در زنان از ۲۴.۰۴ به ۲۴.۰۸ سال و در مردان از ۲۸.۲۵ به ۲۸.۳۲ سال رسیده است. امیدواریم با ازدواج افراد بیشتری از دهه هشتادی‌ها، شاهد کاهش سن ازدواج و استمرار روند افزایشی ازدواج‌ها باشیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور گفت: در سنجه افزایش ۵ درصدی نرخ ازدواج نسبت به جمعیت در سن ازدواج، متأسفانه این عدد از ۵.۸ به ۵.۶ دهم درصد کاهش یافته و با روندی نزولی مواجه بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که نیاز به کار بیشتریداریم، چراکه مسئله ازدواج عوامل گوناگونی از جمله شرایط اقتصادی، معیشتی، اشتغال و امنیت روانی بستگی دارد. با این حال امیدواریم با اجرای کامل برنامه هفتم، این مشکلات به‌صورت جامع مرتفع شود.

وی بیان کرد: در سنجه کاهش ۵ درصدی نسبت طلاق ثبتی به جمعیت متأهلان، نسبت طلاق ثبتی به جمعیت متأهلان زن و مرد از ۴.۴۹ به ۴.۲۵ درصد در سال ۱۴۰۳ رسیده و در نتیجه هدف برنامه یعنی کاهش ۵ درصدی، محقق شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.