بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس
سرخط خبرها
رشد ۱۰۵ درصدی مراکز تخصصی مشاوره خانواده در کشور

رشد ۱۰۵ درصدی مراکز تخصصی مشاوره خانواده در کشور

  • کد خبر: ۳۷۱۹۹۹
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: مراکز تخصصی مشاوره خانواده، ازدواج و پیشگیری از طللاق، از ۳۱۴ مرکز به ۶۱۴۴ مرکز رسیده و خوشبختانه شاهد رشد ۱۰۵ درصدی در این زمینه بوده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در جلسه علنی نوبت عصر امروز در جریان ادامه بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه، گفت: ما طبق برنامه، در ۴ حکم به‌عنوان متولی و در ۶ حکم در جایگاه همکار و ناظر ایفای نقش داریم.

وی ادامه: با کمک سازمان برنامه و دستگاه‌های مرتبط سنجه‌های سه محور تحکیم خانواده، رفع موانع رشد بانوان و فرزندآوری را نهایی کردیم و داده‌های سال ۱۴۰۲ را به‌عنوان سال پایه قرار دادیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور بیان کرد: در سنجه افزایش ۲۵ درصدی ترویج الگو‌های صحیح همسرگزینی و ترغیب ازدواج به‌هنگام، تعداد کارگاه‌ها از ۸۰۶۱ مورد به ۱۱ هزار و ۹۶۸ مورد در سال ۱۴۰۳ رسیده است؛ یعنی رشد ۴۸ درصدی محقق شده است. در سنجه رشد ۲۵ درصدی مهارت‌های شغلی زنان، تعداد زنان بهره‌مند از کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی از ۳۳۶ هزار نفر به ۳۴۸ هزار نفر افزایش یافته و هدف سال اول برنامه محقق شده است.

وی اضافه کرد: البته ما به این میزان اکتفا نکردیم و برنامه‌ها و اقدامات مکملی نیز در دست اجرا داریم که از جمله آن طرح کمند با همکاری وزارت علوم برای توانمندسازی دانشجویان دختر، طرح فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با همکاری جهاد دانشگاهی، طرح تاک به‌منظور بانک‌پذیر کردن زنان جوامع محلی و روستایی و طرح اشتغال زنان روستایی و عشایر در بستر اقتصاد دیجیتال با همکاری وزارت ارتباطات است.

بهروزآذر بیان کرد: در سنجه رشد ۲۵ درصدی مراکز تخصصی مشاوره خانواده، ازدواج و پیشگیری از طللاق، از ۳۱۴ مرکز به ۶۱۴۴ مرکز رسیده و خوشبختانه شاهد رشد ۱۰۵ درصدی در این زمینه بوده‌ایم. درباره در سنجه کاهش یک سال از میانگین سن ازدواج، براساس آمار ثبت‌شده در سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه در سازمان ثبت احوال، میانگین سن ازدواج در زنان از ۲۴.۰۴ به ۲۴.۰۸ سال و در مردان از ۲۸.۲۵ به ۲۸.۳۲ سال رسیده است. امیدواریم با ازدواج افراد بیشتری از دهه هشتادی‌ها، شاهد کاهش سن ازدواج و استمرار روند افزایشی ازدواج‌ها باشیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور گفت: در سنجه افزایش ۵ درصدی نرخ ازدواج نسبت به جمعیت در سن ازدواج، متأسفانه این عدد از ۵.۸ به ۵.۶ دهم درصد کاهش یافته و با روندی نزولی مواجه بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که نیاز به کار بیشتریداریم، چراکه مسئله ازدواج عوامل گوناگونی از جمله شرایط اقتصادی، معیشتی، اشتغال و امنیت روانی بستگی دارد. با این حال امیدواریم با اجرای کامل برنامه هفتم، این مشکلات به‌صورت جامع مرتفع شود.

وی بیان کرد: در سنجه کاهش ۵ درصدی نسبت طلاق ثبتی به جمعیت متأهلان، نسبت طلاق ثبتی به جمعیت متأهلان زن و مرد از ۴.۴۹ به ۴.۲۵ درصد در سال ۱۴۰۳ رسیده و در نتیجه هدف برنامه یعنی کاهش ۵ درصدی، محقق شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.