شیروان میزبان مسابقات کشوری هندبال دختران خردسال کاهش نرخ باروری، مشکل دوسوم کشورهای دنیا جزئیاتی از آمار چندقلوزایی در کشور سریال ناکامی بانوان تکواندوکار در مسابقات جهانی| نعمت‌زاده حذف شد بررسی دلایل بروز زودهنگام نشانه‌های بلوغ در دختران غیبت تیم صدرنشین در رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان سهم بالای ژنتیک در بروز افسردگی در زنان آغاز توزیع شیر در مدارس در مناطق کم‌برخوردار کشور آینده‌سازان ایران هستیم دو عادت به‌ظاهر خوب که از شما یک همسر بد می‌سازد آزادی از اسارت ۳۴ ساله، اما همچنان در حسرت دیدار مادر ثبت اطلاعات ۲۸۰ هزار سرپرست خانوار در سامانه اشتغال بهزیستی پیرترین عروس و دامادها متعلق به کدام استان‌ها هستند؟ دختران والیبال ایران در بازی‌های آسیایی، قهرمان شدند تقدیر از بانوان ملی‌پوش راگبی خراسان رضوی خطرناک‌ترین زنان اسرائیل را بشناسید| این ۴ زن بانی نسل کشی در غزه هستند مدال برنز آلما حسینی در مسابقات وزنه برداری با این دمنوش ها خستگی روزانه‌تان را رفع کنید
سرخط خبرها
لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان

لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان

  • کد خبر: ۳۳۱۱۷۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
  • ۱
عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از فاصله یک‌ساله دریافت وام ازدواج توسط برخی از زوجین جوان، بر لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مقصودی با اشاره به اینکه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات خرد و کلان استنکاف می‌کنند، گفت: در سال سرمایه گذاری برای تولید بانک‌ها از پرداخت وام‌های خرد و کلان امتناع می‌کنند و حتی از ارائه تسهیلات به مددجویان کمیته امداد هم که می‌خواهند اشتغال خانگی را دست و پا کنند خودداری می‌کنند و این موضوع سبب گلایمندی مردم شده است.

وی افزود: متاسفانه بانک‌ها نقشی در توسعه و پیشرفت آبادانی کشور ندارند اگر هم داشته باشند ناچیز است که اصلا این مسئله قابل قبول نیست و باید نقش خود را در مسیر تحول اقتصادی ایفا کنند و چنین موضوعی در صورتی اتفاق می‌افتد که بانک‌ها در پرداخت تسهیلات و مدیریت نقدینگی مساعدت لازم را داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: بانک‌ها باید نقدینگی را مدیریت کنند، اما ما شاهد هستیم که حتی تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را هم در موعد مقرر پرداخت نمی‌کنند در صورتی که قانون بانک‌ها را به پرداخت اینگونه تسهیلات مکلف کرده است.

این نماینده مردم لرستان در مجلس اظهار کرد: بانک‌ها به جای اینکه در پرداخت وام‌هایی که می‌توانند در بحث تولید نقش داشته باشند و از ایجاد تورم جلوگیری کنند مساعدت داشته باشند؛ متاسفانه منابع را به سمت بنگاهداری می‌برند که همین موضوع تورم زا است، اکنون در بحث وام‌ها خرد هم می‌بینیم زوجین حدود یکسال در صف دریافت وام ازدواج هستند و چنین موضوعی اصلا قابل قبول نیست و حالا این سوال وجود دارد که بانک‌ها چه نقشی در توسعه اقتصادی دارند؟

مقصودی اظهار کرد: انتظار می‌رود بانک مرکزی به بانک‌ها گوشزد کند که در پرداخت تسهیلات خرد مثل وام ازدواج و فرزندآوری کوتاهی نکنند و همچنین وام‌های کلان اشتغالزایی را هم در اسرع وقت پرداخت کنند تا بتوانیم از این طریق هم رونق تولید را شاهد باشیم و هم اینکه تحول اقتصادی را لمس کنیم.

منبع: خانه ملت

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نرجس های بابایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
0
0
هفت ماهه تو نوبتم کد رهگیری اومده اسمس معرفی به بانک نیامده هنوز چیکار کنم ؟؟؟