او هنوز مادر است شهری که دست سالمندان را بگیرد آرزوست کار سخت تیم ملی کبدی بانوان در مسابقات جهانی چرا بعضی از عشق‌ها با گذشت زمان به سردی و فاصله می‌رسند؟ وضعیت نامشخص اعزام تیم ملی فوتسال زنان ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی اختصاص تسهیلات متنوع برای تولد فرزندان در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کاهش چشمگیر شکستگی استخوان در زنان با مصرف روزانه آلوی خشک آبروریزی به نام پاداش صعود به جام جهانی: فقط و فقط ۴۵ میلیون تومان! نقد ادبیات کودک، شاخه‌ای نوپا از مطالعات ادبی آشنایی با اشتباهات رایج در شستن برنج خانواده، اولین مدرسه  احساس فرزندان| با مشکلات ناشی از ترویج فرهنگ «قوی باش» آشنا شویم زنان عشایر، رکن اساسی اقتصاد کوچ‌نشینی از جاکارتا تا ناگویا | ملی‌پوش کبدی بانوان از رویای طلای دوباره می‌گوید «شوی تبلیغاتی» با نام حمایت باشگاه‌ها از فوتسال زنان عکس برداری مخفیانه از  زنان برای اخاذی آغاز لیگ برتر زنان والیبال ایران از ۸ آذر ماه ۱۴۰۴ ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی
سرخط خبرها
پرداخت ۲۰۳ همت وام ازدواج به متقاضیان در سال ۱۴۰۳

پرداخت ۲۰۳ همت وام ازدواج به متقاضیان در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۳۳۳۱
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: در سال ۱۴۰۳، ۱.۵ میلیون وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شده است و حجم صف انتظار دریافت وام ازدواج کاهش یافته، در مجموع ۲۰۳ همت وام ازدواج پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شکیبا محبی تبار اظهار کرد: خانواده‌های ما سرمایه ما هستند که در خیلی جا‌های دنیا چنین چیزی را نمی‌بینیم، الحمدالله ما هنوز این نعمت را داریم و باید حمایت از هنرمندانی کنیم که با دلسوزی قدر گوهر گران‌بهای خانواده را بدانند و تقویتش کنند.

وی به تشریح دستاورد‌های دولت در راستای افزایش جمعیت پرداخت و گفت: از جمله این دستاورد‌ها اهدای بالغ بر ۸۰ هزار زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا را می‌توان نام برد. همچنین ۱.۵ میلیون وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شده است و حجم صف انتظار دریافت وام ازدواج کاهش یافته و در مجموع ۲۰۳ همت وام ازدواج پرداخت شده است.

دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: اعطای سهام بورس به ازای تولد هر فرزند که تاکنون ۶۵۷ هزار و ۶۴۷ نفر ثبت نام کرده‌اند و فرایند آن در حال طی شدن است نیز قابل ذکر است. این سهام متعلق به نوزادان است که در سال ۱۴۰۰ به مبلغ یک میلیون تومان شروع شد که تا کنون سالی ۵۰۰ هزار تومان افزوده شده است.

محبی تبار با اشاره به خدمات استخدامی به مادران و پدران توسط سازمان اداری و استخدامی مطابق قانون، بیان کرد: مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه رسیده و برای تمام مستخدمین دولت و تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح کاملاً اجرا شده است.

وی افزود: بسته تغذیه و بهداشت رایگان با همت وزارت بهداشت تعریف شده و به بهره‌برداری رسیده است. کالابرگ‌های ۶۰۰ هزار تومانی که به خانواده‌های دهک اول تا پنجم در راستای سیاست‌های جمعیتی پرداخت شده است و تسهیلات دانشجویی و طرح نیروی انسانی پزشکی هم در حال انجام شده است.

دبیر ستاد ملی جمعیت درباره ناباروری هم بیان کرد: درمان زوج‌های نابارور در اولویت دولت است در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۵۷ مرکز دولتی و ۵۷ مرکز خصوصی در راستای درمان زوج‌های نابارور به بهره‌برداری رسیدند. بیمه زوج‌های نابارور نیز باید تقویت شود که در حال حاضر در مراکز دولتی با پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصد و در مراکز خصوصی با پوشش بیمه ۷۰ درصد انجام می‌شود. بیمه مادران و زنان دارای سه فرزند به بالای روستایی و عشایر کاملاً عملیاتی شده است.

وی خاطرنشان کرد: این خدمات و تسهیلات به نظر خود ما هم ایده‌آل نیست و باید بیشتر به این مقوله پرداخته شود. به لحاظ فرهنگی خانواده‌داری سرمایه اصلی ملت ایران است که این بار مسئولیت دولت در راستای حمایت از جوانان خواهد بود. در زمینه فرزند سوم و چهارم تسهیلات خوبی داریم که رشد آمار جمعیت فرزند سوم و چهارم نشان دهنده اثرگذاری آن است. اما آنچه در حال حاضر بیش از هر چیزی اهمیت دارد ازدواج جوانان و تولد فرزند اول است که در سال های آینده روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرده و برنامه خواهیم داشت.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.