او هنوز مادر است شهری که دست سالمندان را بگیرد آرزوست کار سخت تیم ملی کبدی بانوان در مسابقات جهانی چرا بعضی از عشق‌ها با گذشت زمان به سردی و فاصله می‌رسند؟ وضعیت نامشخص اعزام تیم ملی فوتسال زنان ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی اختصاص تسهیلات متنوع برای تولد فرزندان در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کاهش چشمگیر شکستگی استخوان در زنان با مصرف روزانه آلوی خشک آبروریزی به نام پاداش صعود به جام جهانی: فقط و فقط ۴۵ میلیون تومان! نقد ادبیات کودک، شاخه‌ای نوپا از مطالعات ادبی آشنایی با اشتباهات رایج در شستن برنج خانواده، اولین مدرسه  احساس فرزندان| با مشکلات ناشی از ترویج فرهنگ «قوی باش» آشنا شویم زنان عشایر، رکن اساسی اقتصاد کوچ‌نشینی از جاکارتا تا ناگویا | ملی‌پوش کبدی بانوان از رویای طلای دوباره می‌گوید «شوی تبلیغاتی» با نام حمایت باشگاه‌ها از فوتسال زنان عکس برداری مخفیانه از  زنان برای اخاذی آغاز لیگ برتر زنان والیبال ایران از ۸ آذر ماه ۱۴۰۴ ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی
سرخط خبرها
لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها

لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها

  • کد خبر: ۳۳۲۱۵۴
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری به خانواده‌ها، از عدم تحقق این مشوق‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن دهنوی اظهار کرد: در سیاست‌های کلی جمعیت مشوق‌های متعددی دیده شده بود، اما متاسفانه این مشوق‌های اقتصادی، در عمل به صورت کامل اجرایی نشد؛ به عنوان مثال مصوب شده بود که برای فرزند سوم تسهیلات و برای فرزند چهارم زمین به خانواده‌ها واگذار خواهد شد، اما این مشوق‌ها اجرایی نشده است.

وی با بیان این مطلب که طبق گزارش‌ها، مشوق‌های اقتصادی که برای حمایت از فرزندآوری در نظر گرفته شده به مخاطب اصلی تخصیص نیافته است، بیان کرد: متاسفانه خانواده‌ها به عنوان مخاطبان اصلی از این مشوق‌ها بهره‌مند نشده‌اند.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اعضای هیات نظارت بر لزوم اصلاح ساز و کار‌ها تاکید داشتند، افزود: ستاد ملی جمعیت پیشنهاد داد که به جای این مشوق‌ها که بعضا محقق نشده است باید بخشی از هزینه‌های فرزندآوری را پوشش بدهیم مثل هزینه پوشک، شیرخشک و هزینه‌های درمانی تا خانواده‌ها دغدغه تامین مالی فرزند آوری را نداشته باشند. علاوه بر این کار تبلیغی و رسانه‌ای افزایش یافته و مشوق‌هایی که در قانون مشخص شده، تخصیص یابد. همچنین شرایط شغلی را برای مادران و خانم‌های باردار تسهیل کنیم.

دهنوی علت اصلی کاهش نرخ باروری را تغییر باور‌ها و نگرش‌های فرهنگی خواند و افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر اقدامات جدی برای اصلاح نگرش فرهنگی در مورد فرزندآوری انجام نشده است درحالی که بخش اصلی و مهم این سیاست‌ها مربوط به اقدامات فرهنگی و معیشتی است.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.