مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد «دیو و دختر»، روایتی کودکانه از مهارت‌های زندگی در مشهد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله اردوی جدید تیم ملی فوتسال بانوان آغاز شد (۹ خرداد ۱۴۰۵)| آزمون بزرگ برای ستاره‌های جوان و باتجربه ۵ ویژگی طلایی یک خانه «شخصیت‌ساز»؛ فرزندان موفق در چه فضایی بزرگ می‌شوند؟ کنگره‌ای بین‌المللی برای خواهر امام رضا (ع) | بانویی که بارگاهش در ایران زیارتگاه شیعیان عرب خلیج فارس است هشدار یک پزشک: ابتلای زنان به «ام‌اس» ۴ برابر مردان است مهمترین چالش تیم ملی والیبال زنان ایران برای اعزام به ناگویا چیست؟ خانه داری | آیا می‌توان قارچ را بدون سیاه شدن بیشتر در فریزر نگهداری کرد؟ تولد ۲۰ هزار و ۴۴۰ نوزاد در استان لرستان طی سال ۱۴۰۴| تعداد دوقلو‌ها چقدر ثبت شده است؟ برگزاری مسابقات جایزه بزرگ دوومیدانی بانوان در استان‌های البرز و تهران| شرط اعزام ورزشکاران به مسابقات ناگویا چیست؟ دختران ملی‌پوش خراسانی در میادین آسیایی می‌درخشند| کسب مدال طلای مسابقات والیبال کاوا توسط تیم ملی مستند عروس لبنان وارد مرحله فنی شد| روایت زندگی نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی زنان، بیشترین متقاضی دریافت مجوز‌های مشاغل خانگی در کشور کسب مدال نقره توسط بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران در ماده ۳۰۰۰ متر مسابقات آسیایی
سرخط خبرها
فرازوفرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی

فرازوفرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی

  • کد خبر: ۳۳۲۲۳۷
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵
مادر دو فرزند ۸ و ۶ ساله با اشاره به فرازوفرودهای ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی، گفت: وقتی ما عنوان «پوشاک اسلامی» را به یک محصول می‌دهیم، باید قاعده‌های حجاب را در آن رعایت کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زینب دولتی اظهار کرد: وقتی ما عنوان "پوشاک اسلامی" را به یک محصول می‌دهیم، باید قاعده‌های حجاب را در آن رعایت کنیم. در حال حاضر در دنیا شاهد توجه بیشتر به مقوله‌ای به نام "ماد اسپشن" هستیم، که به معنی پوشیدگی یا پوشش باوقار است. در ایران، این مفهوم را معادل "پوشش باوقار" می‌دانیم. حالا این معادله و انتخاب به طور مستقیم با عرف جامعه، فرهنگ، و علایق افراد ارتباط دارد.

وی ادامه داد: افرادی که به دلایل عقیدتی و دینی خود، پوشش باوقار را انتخاب می‌کنند، باید قواعد حجاب را رعایت کنند پوشش اسلامی معنا پیدا کند. در این صورت، پوشش اسلامی از این دسته قرار می‌گیرد. به طور کلی، در ایران و دیگر کشورها، شاهد روی‌آوردن مردم به پوشش‌های فشن هستیم، بنا به هر دلیلی. این روند می‌تواند به ما کمک کند تا گپ بین پوشش با حجاب و بدون حجاب یک تعریف مشخص پیدا کند. این تعریف، نه فقط در ایران بلکه در سراسر دنیا برای مسلمانان و غیرمسلمان‌ها، می‌تواند مرز مشخصی برای پوشش‌های مختلف ایجاد کند.

این بانوی کارآفرین که مادر دو فرزند ۶ و ۸ ساله است، افزود: من ادعا نمی‌کنم که سبک زندگیم موفق است. آنچه برای من اهمیت دارد این است که از سبک زندگی خودم راضی هستم و این رضایت درونی موجب احساس موفقیت و خوشبختی برای من می‌شود. شاید از نگاه فرد دیگری من فرد موفقی نباشم، زیرا موفقیت مفهومی نسبی دارد که بستگی به نگاه‌ها و مبنا‌های ذهنی هر فرد دارد، یادآور شد: اصول خاصی که برای تعادل بین زندگی شخصی و حرفه‌ای و نقش‌های مختلفم دارم، شامل تلاش برای ایجاد عادت‌های مثبت و حذف عادت‌های منفی است. من هر لحظه در حال یادگیری هستم و هیچ‌گاه فکر نمی‌کنم که فرآیند یادگیری من به پایان رسیده باشد.

دولتی با اشاره به اینکه به اهمیت نقش زنان کارآفرین در ایجاد برند‌های اسلامی و بومی و تأثیر آنها بر فرهنگ حجاب و عفاف، متذکر شد: لبته باید توجه داشت که مراحل فعالیت بانوان در جامعه ما به‌ویژه در زمینه کارآفرینی بسیار سخت شده است، چراکه زیرساخت‌های لازم وجود ندارد. یک خانم که نقش‌های متعددی مانند مادری و همسری دارد، نمی‌تواند به‌راحتی فعالیت‌هایش را در چارچوب‌های متناسب با این نقش‌ها انجام دهد. اگر هم بخواهد زیرساخت‌هایی برای خودش ایجاد کند، این کار بسیار هزینه‌بر است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.