برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور

کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور

  • کد خبر: ۳۳۲۴۴۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
به گفته رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، اشتغال خانگی نه‌تنها نوعی اقتصاد خانوادگی است؛ بلکه به اقتصاد دولتی نیز می‌تواند کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بابایی کارنامی اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رصد دقیقی از زنجیره مشاغل خانگی در ایران دارد و این بسیار قابل توجه و تقدیر است.

وی با بیان اینکه ما به همه کسانی که با مشاغل خانگی به اقتصاد خود، خانواده و جامعه کمک می‌کنند، افتخار می‌کنیم، افزود: در سفر‌های استانی آن‌چه بیشتر از هر کاری به‌نیکی از آن یاد می‌شود، گسترش مشاغل خانگی است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مشاغل خانگی ستون فقرات اقتصاد کشور است و باید در حد توان زیرساخت‌های لازم در اختیار شاغلین این حوزه قرار بگیرد. ما در برنامه هفتم پیشرفت با اختصاص شاخص‌ها و سنجه‌هایی برای مشاغل خانگی، تلاش خود را برای پیشرفت این حوزه به‌کار گرفته‌ایم.

 بابایی کارنامی با بیان اینکه اقتصاد خانواده‌محور بهترین کلیدواژه برای کمک به اقتصاد دولتی است، تأکید کرد: این اقتصاد با گسترش و پیشرفت مشاغل خانگی محقق شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.