تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد لزوم‌ محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در غزه از سوی کمیته حقوق کودک سازمان ملل متحد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند سمنان، میزبان نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان
سرخط خبرها
بررسی مهم‌ترین مؤلفه‌های دستیابی به زندگی متعادل

بررسی مهم‌ترین مؤلفه‌های دستیابی به زندگی متعادل

  • کد خبر: ۳۳۳۸۴۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
عضو هیئت علمی دانشکده زن و خانواده، مهم‌ترین مؤلفه‌های دستیابی به زندگی متعادل را «مسئولیت‌پذیری»، «همیاری متقابل»، «تقویت حس مساوات» و «ایجاد امید همراه با فعالیت سازنده» برشمرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریبا علاسوند با اشاره به کاهش تمایل جوانان به ازدواج، این مسئله را در پیوند با اهداف سلطه فرهنگی غرب ارزیابی کرد و اظهار کرد: القای علاقه به ازدواج و حذف تعهد خانوادگی، بخشی از پروژه هدفمند صهیونیستی برای تضعیف نهاد خانواده در جوامع اسلامی است. آنها با ابزار‌های رسانه‌ای و فرهنگی، جوانان را از ازدواج دور و به بی‌مسئولیتی سوق می‌دهند.

وی با تبیین شاخص‌های خانواده کارآمد، به واقعیت‌های زندگی امروز اشاره کرد و افزود: زندگی واقعی برخلاف جلوه‌های فانتزی و اغواگرانه اینستاگرامی، خالی از سختی و تنش نیست. اصل مهم آن است که در برابر فشار‌های روانی، نارضایتی جنسی، حس حقارت، خشم، بی‌فایدگی و استیصال، راهکار‌های مؤثر در پیش گرفته شود تا از بروز آسیب‌های جدی جلوگیری گردد.

عضو هیئت علمی دانشکده زن و خانواده خاطرنشان کرد: انباشت فشار‌ها اگر بدون چاره‌جویی باقی بماند، منجر به ازهم‌گسیختگی روابط خانوادگی و گسست عاطفی خواهد شد؛ لذا نیازمند بازسازی نگاه انسان به زندگی و مسئولیت‌پذیری در مواجهه با مشکلات هستیم.

علاسوند مهم‌ترین مؤلفه‌های دستیابی به زندگی متعادل را «مسئولیت‌پذیری»، «همیاری متقابل»، «تقویت حس مساوات» و «ایجاد امید همراه با فعالیت سازنده» برشمرد و تأکید کرد: انسانی که مسئولیت‌پذیر باشد و به جای گلایه‌مندی به دنبال راه‌حل باشد، می‌تواند در دل رنج‌ها نیز رشد کند و خانواده‌ای موفق بسازد.

وی با تأکید بر نقش شادی در تعالی خانواده، ابراز کرد: شادی نه تنها یک حس، بلکه یک توانمندی تربیتی و اخلاقی است. انسان شاد، نعمت‌ها را می‌بیند و شاکر است، اما رسانه‌های مخرب با سیاه‌نمایی، نگاه نعمت‌بین انسان را کور می‌کنند و او را دچار یأس و نارضایتی می‌سازند.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.