ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی

ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی

  • کد خبر: ۳۳۳۶۵۰
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
دبیر ستاد راهبردی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، گفت: این رویکرد باید بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در تمامی برنامه‌ها و مقررات لحاظ شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فهیمه فرهمندپور با اشاره به طرح‌های مرتبط با زنان در حال اجرای ستاد خانواده و زنان، اظهار کرد: این ستاد در راستای سیاست‌گذاری‌های بلندمدت در حوزه زنان و خانواده فعالیت می‌کند و بخشی از تمرکز ما بر بهبود وضعیت زنان دانشگاهی است.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، گفت: این رویکرد باید بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در تمامی برنامه‌ها و مقررات لحاظ شود.

دبیر ستاد راهبردی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به متغیر جنسیت در نظام حکمرانی دانش، یادآور شد: مشکلات متنوعی که بانوان عضو هیئت علمی و دانشجویان با آن مواجه‌اند، باید در تدوین یا بازنگری آیین‌نامه‌ها، ضوابط و مقررات دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

فرهنمندپور افزود: یکی از مهمترین مصوبات اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، لحاظ اصل خانواده‌محوری و عدالت جنسیتی در اصول ده‌گانه حاکم بر بازنگری آیین‌نامه ارتقاست. این موضوع، گامی مهم در جهت حمایت از حقوق زنان دانشگاهی و توجه به نقش ویژه آنها در نظام علمی کشور محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.