درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» برای اولین‌بار یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین
سرخط خبرها
جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی

جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی

  • کد خبر: ۳۳۴۹۸۵
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) با تأکید بر جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، گفت: همایش شیرخوارگان تنها یک مراسم آیینی نیست، بلکه حرکتی تمدنی است که زن مسلمان را به‌عنوان کنشگر فرهنگی، اجتماعی و تاریخی بازتعریف می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داود منافی‌پور با تأکید بر جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، اظهار کرد: همایش شیرخوارگان تنها یک مراسم آیینی نیست، بلکه حرکتی تمدنی است که زن مسلمان را به‌عنوان کنشگر فرهنگی، اجتماعی و تاریخی بازتعریف می‌کند.

وی با اشاره به نقش تعیین‌کننده مادران در فرآیند جهانی‌شدن این حرکت، افزود: اگر ما از ابتدا به جایگاه زن به‌عنوان موجودی الهی توجه جدی‌تری می‌داشتیم، امروز شرایط فرهنگی و اجتماعی‌مان اینگونه نبود. دشمن طمع کرد از همان‌جا که ما غفلت کردیم.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) تصریح کرد: ان‌شاءالله به جهانیان ثابت خواهیم کرد که نماد اربعین حسینی، زن است؛ زنی به نام حضرت زینب کبری(س). این پیام باید به مطالبه‌ای در مراکز علمی، دانشگاهی و پژوهشی تبدیل شود.این پیام، شایسته آن است که در کانون توجه محافل علمی، حوزوی و نهادهای پژوهشی قرار گیرد و به‌عنوان یکی از محورهای کلان در بازخوانی نقش زن در تمدن‌سازی عاشورایی و عصر ظهور مورد تحقیق قرار گیرد.

منافی پور افزود: شایسته است به این حقیقت توجه شود که در این مراسم، مادران با چشمانی اشکبار، فرزندان شیرخوار خود را نذر یاری قیام مهدوی می‌کنند؛ نذری که از دل باور عاشورایی و انتظار ظهور برمی‌خیزد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.