شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی

جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی

  • کد خبر: ۳۳۴۹۸۵
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) با تأکید بر جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، گفت: همایش شیرخوارگان تنها یک مراسم آیینی نیست، بلکه حرکتی تمدنی است که زن مسلمان را به‌عنوان کنشگر فرهنگی، اجتماعی و تاریخی بازتعریف می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داود منافی‌پور با تأکید بر جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، اظهار کرد: همایش شیرخوارگان تنها یک مراسم آیینی نیست، بلکه حرکتی تمدنی است که زن مسلمان را به‌عنوان کنشگر فرهنگی، اجتماعی و تاریخی بازتعریف می‌کند.

وی با اشاره به نقش تعیین‌کننده مادران در فرآیند جهانی‌شدن این حرکت، افزود: اگر ما از ابتدا به جایگاه زن به‌عنوان موجودی الهی توجه جدی‌تری می‌داشتیم، امروز شرایط فرهنگی و اجتماعی‌مان اینگونه نبود. دشمن طمع کرد از همان‌جا که ما غفلت کردیم.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) تصریح کرد: ان‌شاءالله به جهانیان ثابت خواهیم کرد که نماد اربعین حسینی، زن است؛ زنی به نام حضرت زینب کبری(س). این پیام باید به مطالبه‌ای در مراکز علمی، دانشگاهی و پژوهشی تبدیل شود.این پیام، شایسته آن است که در کانون توجه محافل علمی، حوزوی و نهادهای پژوهشی قرار گیرد و به‌عنوان یکی از محورهای کلان در بازخوانی نقش زن در تمدن‌سازی عاشورایی و عصر ظهور مورد تحقیق قرار گیرد.

منافی پور افزود: شایسته است به این حقیقت توجه شود که در این مراسم، مادران با چشمانی اشکبار، فرزندان شیرخوار خود را نذر یاری قیام مهدوی می‌کنند؛ نذری که از دل باور عاشورایی و انتظار ظهور برمی‌خیزد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.