آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی

اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۴۱۳۹۶
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۶
۱۳هزار دست لباس ویژه برگزاری مراسم شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی توسط ۱۲۰ بانوی مشهدی دوخته و توزیع شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) که چند سالی است در حرم مطهر رضوی از سوی مجمع شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) دایر است امسال با مشارکت فعال ۱۲۰ بانوی مشهدی که با عشق، علاقه، اشک و ارادت به اباعبدالله الحسین(ع) پای چرخ نشستند و لباس‌های کوچک سبز نمادین را دوختند با مراسمی نمادین و شنیدن روضه کربلا و حضور مقامات آستان قدس رضوی و مجمع شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) خراسان رضوی و هیئت رزمندگان اسلام به کار خود پایان داد.

حرکتی ساده ولی عظیم در راستای شعائر دینی

رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی، با حضور در کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) به خانم‌های حاضر در مراسم گفت: جمع حاضر نیازی به تشکر ما ندارد و بنا به باور شخصی خود در این برنامه حضور پیدا کردند. همه شما در زندگی روزمره خود حتماً به اموری مشغول هستید اما حضور شما در این محفل، کمک‌کردن به تعظیم شعائر دینی و عاشورایی بوده و به تعبیر قرآن، تقوا و حفظ آن، منشأ گرامیداشت شعائر الهی است اما آنچه در این مسیر مهم است میزان نقش ما نیست بلکه اصل نقش‌آفرینی اهمیت پیدا می‌کند.

خوراکیان با اشاره به تاریخ سرگذشت حضرت ابراهیم(ع) و در راستای اهمیت نقش‌آفرینی در مسائل جهان، بیان کرد: در تاریخ آمده است وقتی حضرت ابراهیم(ع) را در آتش انداختند پرنده‌ای با منقارش، آب بر روی آتش می‌ریخت. از او می‌پرسند تو چه می‌کنی؟ تو که نمی‌توانی با این منقارت، آتش را خاموش کنی؟ پرنده جواب می‌دهد «آری، می‌دانم اما می‌خواهم با این کار نشان دهم دلم نمی‌خواهد حضرت در آتش بسوزد». این داستان بیانگر اهمیت عملکرد تک‌تک شما به صورت فردی در مسیر تعظیم شعائر دینی و عاشورایی است هرچند کم و کوچک باشد و حتی این لباس‌ها ماندگار و مانا نباشد اما در مسیر گرامیداشت مظلومیت اباعبدالله الحسین(ع) صورت گرفته است و یک حرکت جمعی را در گستره وسیع ایجاد می‌کند و حقانیت کربلا و ظلم‌ستیزی را به جهانیان عرضه می‌کند. اینکه دشمن مانع آب‌خوردن طفل شش‌ماهه شده است و همین بخش از داستان کربلا، پیام نهضت حسینی را به جهان مخابره می‌کند؛ لذا بالاتر از این عمل، نگاه و رویکردی است که در این کار وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم در شرایط فعلی که کشور ما در حال مبارزه با رژیم صهیونیستی، ظلم مسلم جهان، است هر کسی با هر کاری که می‌تواند انجام دهد در جهت گسترش و تبیین این حقیقت گام بردارد و همه ما نگاهمان به بیان رهبر معظم انقلاب باشد که چه در جنگ‌، چه در صلح، چه در حرکت و چه در ایستادن، خیر و صلاح ما را می‌دانند، و گوش به فرمان ایشان قدم برداریم.

مدیرعالی حرم مطهر رضوی تأکید کرد: ما از قرآن آموختیم اراده الهی بر حمایت از جبهه حق مقابل باطل است؛ البته گاهی دشمن ما را زمین می‌زند اما وقتی پروردگار استقامت ما را ببیند، مشیت او بر این است که جبهه حق به پیروزی خواهد رسید و در این راه، مدافعان حق را کمک می‌کند.

دوخت ۱۳هزار لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع)

مصطفی صداقت، مسئول مجمع شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) خراسان رضوی نیز در این مراسم عنوان کرد: سابقه فعالیت مجمع به ۲۳ سال پیش بازمی‌گردد و ما با همکاری و مشارکت آستان قدس رضوی، چند سالی است کارگاه دوخت لباس را در ورودی باب‌الهادی(ع) راه‌اندازی کردیم و امسال موفق به تولید ۱۳هزار لباس شدیم و به هیئات مختلف مشهد و استان که قبلاً درخواست داده بودند، ارسال کردیم تا در مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی شرکت کنند.

مشارکت ۱۲۰ بانوی مشهدی در دوخت و توزیع لباس‌ها

محور برپایی این کارگاه نیز طی ۱۰ سال گذشته، «معصومه ملّاک» است که مسئولیت رتق‌وفتق امور کارگاه را از پیگیری و هماهنگی برای خرید پارچه بگیرید تا فراخوان بانوان علاقه‌مند به شرکت در این برنامه معنوی و هماهنگی‌های اجرایی و شیفت‌بندی‌های خیاطان را به عهده دارد، او توانسته امسال مشارکت ۱۲۰ بانوی مشهدی را در این کارگاه برای دوختن و توزیع ۱۳هزار لباس که قرار است مادران بر تن کودکان شش‌ماهه‌شان کنند، در این حرکت گسترده، همراه داشته باشد. مادرانی که قرار است به همراه فرزندانشان در حرکت جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) نخستین جمعه ماه محرم‌الحرام در حرم مطهر رضوی شرکت کرده و عهدنامه جهانی فرهنگ عاشورایی را از همین کودکی در گوششان زمزمه کنند.

اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی اصغر (ع) در حرم مطهر رضوی

آرامشی وصف‌ناپذیر در میان پارچه و چرخ‌های صنعتی

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) فقط یک کارگاه ساده نیست. خانم‌هایی در این کارگاه حضور دارند که وقتی روضه شش‌ماهه کربلا را می‌شنوند، ناخودآگاه اشک، میهمان چشم‌هایشان می‌شود. بانوانی که یک ماه، لباسی را برش زده و دوخته و بسته‌بندی کرده‌اند که نماد مظلومیت واقعه کربلاست‌.

فهیمه وارسته ازجمله بانوانی است که نزدیک به ۱۰سال است سابقه حضور سالانه در کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) دارد و هر سال با جان‌ودل در این کارگاه ثبت‌نام می‌کند؛ چراکه معتقد است کار و فعالیت در این کارگاه، خستگی ندارد و حضور در این جمع باصفاست.

زهرا فتوحی از دیگر بانوانی است که سه سال است با این مجمع همکاری دارد و وقتی از او می‌پرسم دستاورد شما در این کارگاه چه بوده، کمی فکر می‌کند و تنها یک جواب به ما می‌دهد: «آرامش»؛ فتوحی به این واسطه، آرامشی را در زندگی‌اش تجربه کرده که وصف‌شدنی نیست.

در این کارگاه، دختران نوجوان و جوان هم دیده می‌شوند که از جمله آن‌ها، زینب ۹ساله است که شاید از کوچک‌ترین دختران حاضر در این کارگاه است. زینب ۹ساله با دستان کوچکش گاهی به همراه مادربزرگش در کارگاه حضور یافته و در بسته‌بندی لباس‌ها کمک کرده است‌. زینب با اینکه ۹ سال بیشتر ندارد، اما وقتی از او می‌پرسیم چرا اینجایی؟ با صدای نرم و نازکش جواب می‌دهد: «دلم برای حضرت علی‌اصغر(ع) می‌سوزد و به همین خاطر اینجا هستم.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.