ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها
سرخط خبرها
رویداد نوپیا و اتصال زنان بومی سوزن دوز به بازار‌های جهانی

رویداد نوپیا و اتصال زنان بومی سوزن دوز به بازار‌های جهانی

  • کد خبر: ۳۳۵۶۸۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
رئیس شورای سیاست‌گذاری رویداد نوپیا و مشاور عالی مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اینکه بخش زیادی از مخاطبان این رویداد، زنان و دختران هستند، از اتصال گروهی از زنان بومی فعال در صنعت سوزن دوزی به بازار‌های جهانی با اجرای سومین دوره این رویداد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمحسن دوباشی اظهار کرد: رویداد نوپیا، به عنوان نخستین گردهمایی فعالان حوزه نوآوری اجتماعی کشور، با هدف شناسایی، توانمندسازی و شبکه‌سازی میان افراد و مجموعه‌هایی که به دنبال حل مسائل اجتماعی کشور از طریق راهکارهای نوآورانه هستند، در حال برگزاری است.

وی به تجربه مجموعه مردم‌ نهاد سوچن در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: گروهی از زنان بومی با تکیه بر هنر سوزن‌دوزی، به بازار جهانی متصل شدند و ارزش ساعت کاری آن‌ها از حدود ۱۰۰ هزار تومان به ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت. این پروژه نشان می‌دهد که یک ایده خلاقانه چگونه می‌تواند هم اشتغال‌زایی کند و هم کرامت انسانی را حفظ و ارتقا دهد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری رویداد نوپیا و مشاور عالی مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: ما بر سه گروه تمرکز داریم: جوانان نسبت به کهنسالان، زنان نسبت به مردان، و دانشجویان نسبت به سایر اقشار. به‌طور خاص، دانشجویان زن جوان اهل استان‌های کمتر برخوردار، به دلیل توان بالقوه بالا برای بازگشت به منطقه و ایفای نقش رهبری، از اولویت برخوردارند.

دوباشی با اشاره به اهمیت مفهوم توانمندسازی گفت: در حوزه فقر و محرومیت، ما باید به جای تمرکز صرف بر رسیدگی، به توانمندسازی در لایه‌های مختلف فقر—اعم از فقر مهارتی، شناختی و اجتماعی—توجه کنیم. متأسفانه این مفهوم مغفول مانده است. ما تلاش می‌کنیم که این نگاه در میان دانشجویان و فعالان اجتماعی نهادینه شود.

وی خاطرنشان کرد: هدف ما ایجاد زیست‌بومی از کارآفرینی اجتماعی است که بتواند به صورت پایدار به حل مسائل بنیادین کشور، به‌ویژه در حوزه‌های سلامت، آموزش و اشتغال، کمک کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.