مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور

افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور

  • کد خبر: ۳۳۵۷۵۷
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
مدیر مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور از افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان خبر داد و شبکه بانوی مجاهد و شبکه بانوان اهل سنت نیز در حال راه اندازی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم طالبی با اشاره به فعالیت چندین شبکه تبلیغی بانوان در کشور، اظهار کرد: شورای هیات‌های مذهبی، تشکل‌های دینی، تشکل بانوان بانور، شبکه دختران حاج قاسم، بانوان قرآنی و بانوان طلبه از جمله این شبکه‌ها هستند.

وی با بیان اینکه تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور در حال افزایش است، افزود: شبکه بانوی مجاهد و شبکه بانوان اهل سنت نیز در حال راه اندازی هستند.

مدیر مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه ماموریت اصلی این شبکه‌ها جهاد تبیین است، تصریح کرد: تلاش داریم جامعه مخاطب ما برای جهاد تبیین به ۸۰ میلیون نفر برسد و مخاطبان خود را از نظر کمی و کیفی ارتقاء دهیم.

وی با بیان اینکه دشمنان تلاش می‌کنند بانوان ما را دچار بحران هویتی کنند که ما هم برای مقابله با این توطئه اقدامات مختلفی را در دستورکار قرار داده‌ایم، گفت: یکی از این اقدمات تشکیل شورای راهبری بانوان در سطح استان‌ها و شهرستان‌هاست. این شورا از سال گذشته در کشور شکل گرفته و در گام اول بانوانی که در راس شبکه‌های تبلیغی بانوان در مرکز و استان‌ها هستند به عضویت آن درآمده‌اند. 

طالبی با بیان اینکه در مرحله بعدی فعال‌ترین و اثرگذارترین بانوان حوزه فرهنگی استان‌ها و شهرستان‌ها عضو این شورا خواهند شد، عنوان کرد: اکنون در این مرحله قرار داریم و در حال جذب این بانوان هستیم تا در شهریور میزبانی اعضای آن را در شهر رامسر داشته باشیم.

این مسئول تعداد اعضای شورای راهبری بانوان در کشور را حدود ۱۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود سه هزار نفر سرشبکه‌ها هستند.

وی تاکید کرد: در بلند مدت پیش بینی کرده‌ایم تعداد اعضاء ما به حدود ۱۰ میلیون نفر افزایش پیدا کند تا برای جامعه ۸۰ میلیون نفری تبیین انجام دهند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.