آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟ طرز تهیه کیک سوهان در خانه + فیلم مشارکت ۱۵۰۰ بانو در کارگاه‌های توانمندسازی خانواده‌محور شهرداری مشهد ناگفته‌هایی از فعالیت‌های همسر شهید رهبر انقلاب برای اعتکاف واکنش فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان به ترور «افسانه عقیلا» آیا آمار ۱۸ میلیون جوان مجرد، سیاه‌نمایی است؟ خانه‌داری | با چند ترفند ساده برای پوست کندن زنجبیل تازه آشنا شوید آشپزی | معرفی دستور پخت سیب‌زمینی پیتزایی که کودکان عاشقش هستند تجربه ابتلا به سرطان پستان برای همه زنان یکسان نیست حدود ۶۰ درصد زنان شاغل با کم‌تحرکی مواجه‌اند | سهم بیش از ۴۷ درصدی بانوان به عنوان نیروی کار رسمی و غیررسمی در جهان شهیده افسانه عقیلا که بود؟ | روایت ناگفته از نحوه شهادت فرمانده شهیده حوزه مقاومت بسیج خواهران مهرستان در عملیات تروریستی امروز شهیده «افسانه عقیلا» در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر

وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر

  • کد خبر: ۳۳۶۱۵۲
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
هنوز سرنوشت نماینده بانوان مشهدی در فاصله حدود دو ماه مانده تا آغاز لیگ‌برتر فوتسال بانوان در فصل۱۴۰۵- ۱۴۰۴ نامعلوم است.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ چندی پیش در جلسه کمیته فوتسال مصوب شده است که مسابقات لیگ‌برتر فوتسال بانوان از بیستم مرداد۱۴۰۴ آغاز شود. با توجه به برگزاری مسابقات هم‌بستگی کشور‌های اسلامی و همچنین جام‌جهانی فوتسال بانوان که تیم‌ملی ایران نیز در آن حضور دارد، ۹هفته اول لیگ از بیستم مرداد تا هجدهم مهر برنامه‌ریزی شده و پس از وقفه‌ای دوماهه، احتمالا نیم‌فصل دوم از هجدهم آذر آغاز خواهد شد.

در فاصله دو ماه مانده تا شروع فصل جدید، مرضیه جانقربانیان، سرمربی فوتسال بانوان که امسال با هدایت او تیم آوانای مشهد قهرمان لیگ دسته‌یک شد، از نگرانی‌های خود درباره سرنوشت تیم دختران مشهد صحبت کرد.

او گفت: پارسال پس از سه سال پیاپی قهرمانی در لیگ‌ها و جام‌های استان، به درخواست هیئت‌فوتبال خراسان‌رضوی امتیاز لیگ دست‌یک کشور را احیا کردیم و آن را بدون حتی یک باخت یا حتی تساوی به لیگ‌برتر رساندیم. جانقربانیان ادامه داد: ما در رقابت با تیم‌های متمول توانستیم اولین‌بار جام قهرمانی فوتسال را به مشهد بیاوریم، اما حالا آینده این تیم مبهم است.

وی گفت: برای فصل جدید گفته شده است که لیگ از مرداد آغاز می‌شود که در این صورت زمان بسیار کمی داریم و باید هرچه زودتر تکلیف حضور تیم در لیگ‌برتر مشخص شود. اگر دیر شود، خاطره تلخ چندسال پیش تکرار می‌شود و سقوط می‌کنیم و همه زحمات از دست می‌رود. مربی فوتسال مشهد بیان کرد: طی پیگیری‌هایی که از هیئت استان داشتیم، هنوز تصمیمی برای تیم بانوان استان گرفته نشده و اسپانسری پای کار نیامده است.

جانقربانیان افزود: به‌جز آقای گله‌دار، اسپانسر تیم که در طول فصل از تیم حمایت کردند و در پایان فصل نیز از تیم قدردانی و پاداش پرداخت کردند، از میان مسئولان و مدیران تنهاکسی که به قول پاداش خود به بازیکنان عمل کرد، فهیمه سروری، معاون ورزش بانوان اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی بود.

وی تأکید کرد: کارکردن در ورزش حرفه‌ای بانوان سختی‌های خاص خود را دارد. همه زندگی‌ام را در این راه گذاشته‌ام و چندین‌سال است که در هر رقابتی عنوان قهرمانی را کسب می‌کنیم، اما دیده نمی‌شویم، کسی تلاش ما را نمی‌بیند، از ما قدردانی نمی‌شود و از همه مهم‌تر حامی مالی نداریم. با همه تلاشی که برای تیم دختران شهرمان کشیدیم و به لیگ‌برتر صعود کردیم، ممکن است امسال به‌علت نبود اسپانسر و حامی مالی، امتیاز مشهد از بین برود و سقوط کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.