اجرای نقش دوگانه توسط زنان کشور در جنگ| حضور بانوان در صحنه‌های مختلف، پیامی روشن برای دشمنان دارد نحوه مواجهه زنان با بحران متفاوت از مردان است| ضرورت حمایت از زنان سرپرست خانوار در شرایط جنگی بررسی نقش مخرب استرس بر سلامت مادر و جنین| مادران باردار نباید وعده‌های غذایی خود را حذف کنند محدثه زلفی از پناهندگی در استرالیا انصراف داد پرواز اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به مالزی | وقتی صدای مادر، تمام نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کند شور بیداری، از سوگ رهبر تا خروش مردمی | زنان در کنار خانواده‌هایشان این شب‌ها یک صدا «ایران» را فریاد می‌زنند واریز کمک هزینه نگهداری فرزندان در شیرخوارگاه‌ها و مراکز غیردولتی نگهداری کودکان به ۶۰۰ مرکز در کشور چاپ کتاب «تا ابد مادر» | ۵۰ داستانک از زندگی خدیجه کبری (س) روایت شده است کتاب «مطالبات رهبری از  بانوان»، یک بسته کامل در  حوزه سبک زندگی زن بررسی فعالیت فوتسال بانوان مشهد در ۱۴۰۴| درخشش چهره‌ها فراتر از مرز بود شب قدر، شب تقدیر است| روایت بانوان تهرانی از یک اتفاق واقعی زن در منظومه معرفتی امام شهید خامنه‌ای (قدس سره)
سرخط خبرها
حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون

حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون

  • کد خبر: ۳۳۶۶۴۶
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
محققان کالج امپریال لندن در بریتانیا در تحقیقات خود دریافتند، مصرف قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون موجب حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال افزایش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان کالج امپریال لندن در بریتانیا داده‌های مربوط به تقریباً ۲۶۲۰۰۰ زن بریتانیایی ۱۸ تا ۵۰ ساله مبتلا به آسم را بررسی کردند. این تیم زنانی را که هرگز از قرص ضدبارداری استفاده نکرده بودند با زنانی که شروع به مصرف هر یک از نسخه‌های این قرص کرده بودند، مقایسه کرد و دید که کدام یک از آنها بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۰ حملات آسم را تجربه کرده‌اند.

نتایج نشان می‌دهد که زنان زیر ۳۵ سال که قرص پروژسترون مصرف می‌کردند، ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر حملات آسم بودند.

محققان همچنین دریافتند که ۲۴ درصد ریسک بیشتر در زنان مبتلا به آسم ائوزینوفیلیک بود که در آن افراد مبتلا به آسم، سطح بالایی از سلول‌های خونی به نام ائوزینوفیل دارند که باعث التهاب می‌شوند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.