زنان ایرانی، الهام‌بخش‌ترین زنان دنیا ردپای فرهنگ ایرانی در مشکلات اقتصادی زنان روایت یک دهه پیگیری شورای همکاری زنان برای اصلاح قوانین اقتصادی سرزنش، سمّ روابط عاشقانه سومین قهرمانی جهان در انتظار دختر تکواندوکار ایران مظفر: نتیجه ملی‌پوشان فوتسال مقابل روسیه ارزشمند و امیدبخش بود فهرست نهایی تیم ملی فوتبال زنان برای تورنمنت هند اعلام شد خانم‌ها از ۴۰ سالگی ماموگرافی انجام دهند توانمندسازی و ارتقای شبکه واسطین ازدواج دانشجویی در دانشگاه‌ها آیا بارورسازی بدون رابطه زوجیت جایز است؟ تعطیلی مهدکودک‌های سازمانی در تضاد با سیاست‌های جمعیتی کشور زنان سالم پایه‌های استوار خانواده و جامعه هستند مدال نقره روئینگ آسیا به نوروزی رسید معرفی عوامل مؤثر در  چروک‌شدن پارچه‌ها و راهکار‌های رفع آن بازی، فرصتی برای یادگیری و رشد کودک در تمام جنبه‌ها تربیت کودک، وظیفه‌ای مقدس و مشترک میان خانواده و مدرسه استقبال خانواده‌های مناطق کم‌برخوردار مشهد از اجرای طرح «باشگاه همسران مشهدی»
سرخط خبرها
دختر تاریخ ساز دوومیدانی ایران: تمرکزم، حضور در مسابقات جهانی است

دختر تاریخ ساز دوومیدانی ایران: تمرکزم، حضور در مسابقات جهانی است

  • کد خبر: ۳۳۶۹۴۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
دختر تاریخ ساز دوومیدانی ایران گفت: رقابت در مسابقات جهانی بسیار دشوار است، زیرا ورزشکاران قدرتمندی در آن شرکت می‌کنند، اما نباید خودمان را دست‌کم بگیریم، بنابراین فعلا تمرکزم، حضور موفق در این رقابت‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ریحانه مبینی که موفق شد در مسابقات قهرمانی آسیا با مدال طلای پرش طول تاریخ‌سازی کند، درباره کیفیت این رقابت‌ها و شرایط میزبانی کره جنوبی اظهار کرد: سطح مسابقات بسیار بالا بود. تقریباً همه رقیبان اصلی آسیا و ورزشکاران برتر در این ماده حضور داشتند. کره جنوبی میزبان خوبی بود، اما شرایط جوی کمی مسابقات را به‌هم ریخت. باران و هوای ناپایدار باعث شد مسابقه با دو ساعت تأخیر آغاز شود و بدن‌هایمان سرد شود، با این حال توانستم خودم را با شرایط وفق دهم و عملکردی داشته باشم که منجر به مدال‌آوری شود.

وی عنوان کرد: در حال حاضر مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان را پیش رو داریم که حدود یک ماه دیگر در آلمان برگزار می‌شود. همچنین مسابقات قهرمانی جهان در شهریور ماه در ژاپن برگزار خواهد شد که هدف مهم دیگری برای من است. شنیده بودم که نفرات اول قاره‌ها مستقیماً سهمیه ورود به مسابقات جهانی را می‌گیرند، اما اگر این‌طور نباشد، باید از طریق رنکینگ جهانی یا ورودی مستقیم اقدام کنیم.

این دختر ملی پوش پرش طول ایران درباره امیدش برای تکرار موفقیت در رقابت‌های جهانی افزود: اگر در مسابقات جهانی حضور پیدا کنم، این نخستین تجربه من در این سطح خواهد بود. رقابت در این سطح دشوار است و ورزشکاران قدرتمندی در آن شرکت می‌کنند، اما نباید خودمان را دست‌کم بگیریم. باید تلاش کنیم بهترین عملکرد خودمان را ارائه دهیم، فارغ از نتیجه‌ای که در نهایت رقم می‌خورد.

مبینی همچنین در مورد برنامه‌های تدارکاتی قبل از رقابت‌های جهانی نیز گفت: برای مسابقات یونیورسیاد نیاز فوری به اردوی برون‌مرزی ندارم، اما برای قهرمانی جهان اگر فدراسیون شرایطی فراهم کند که با بهترین‌های دنیا تمرین کنیم، خیلی مؤثر خواهد بود. بعد از پایان مسابقات آسیایی هم پاداشی از سوی فدراسیون دریافت کردیم و قول داده‌اند که در بازگشت به ایران نیز پاداش‌هایی در نظر بگیرند. ولی در رابطه با پاداش وزارت ورزش هنوز چیزی به‌صورت رسمی اعلام نکرده است.

او درباره شرکت در لیگ دوومیدانی کشور هم گفت: لیگ امسال در چهار مرحله برگزار می‌شود، اما هنوز با مربی‌ام مشورت نکرده‌ام و تصمیم قطعی نگرفته‌ام که با کدام تیم شرکت کنم یا کلاً در لیگ نباشم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.