مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی بِلاگری یا بَلاگری؟ زندگی در قاب فالوئر‌ها درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی
سرخط خبرها
تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد

تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد

  • کد خبر: ۳۳۶۹۹۲
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
به گفته معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، نهاد خانواده نسبت به گذشته با تغییرات اجتماعی و فرهنگی بسیاری رو به رو بوده و همین موضوع باعث می‌شود که نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد مهم جامعه احساس شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسن موسوی چلک در نشست بررسی همکاری‌های مشترک و انعقاد تفاهم نامه در حوزه حمایت از زنان و خانواده، گفت: آنچه که مهم است این است که خانواده امروز دیگر آن کارکرد گذشته را ندارد. تغییرات اجتماعی و فرهنگی نشان‌دهنده این است که ما نیازمند یک بازنگری در سیاست‌های کل خانواده هستیم. این بازنگری باید به اقتضای زمان و نیاز‌های جدید جامعه انجام شود تا بتوانیم به بهبود وضعیت خانواده‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی آنها کمک کنیم. توجه به نیاز‌های خانواده‌ها و ایجاد سیاست‌های حمایتی می‌تواند به تقویت بنیان خانواده و بهبود روابط اجتماعی کمک کند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۶ درصد تعاملات ما با خانواده به صورت آنلاین انجام می‌شود و این نشان‌دهنده تغییرات جدی در ساختار خانواده است. به نظر می‌رسد که باید به عنوان سیاستگذاران و متولیان حوزه خانواده، نگاهمان به این آمار و ارقام تغییر کند. نظام خانواده امروز با چالش‌های جدی مواجه است و نوک پیکان اجتماعی به سمت خانواده‌هاست.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: در دوم تیرماه با محوریت خانواده اجتماعی فرصتی است تا به بررسی وضعیت خانواده‌ها بپردازیم و ببینیم که سیاست‌گذاری‌های ما چگونه می‌تواند کیفیت زندگی خانواده‌ها را بهبود بخشد. نیاز به بازنگری در سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها داریم تا بتوانیم به بهبود وضعیت خانواده‌ها کمک کنیم و چالش‌های موجود را مدیریت کنیم.

 موسوی چلک گفت: نهاد‌های اجتماعی هر کدام کارکرد‌های خاص خود را دارند و باید به اقتضای زمان تغییر کنند. اما به نظر می‌رسد که برنامه‌های ما با آمار‌های جهانی و داخلی تناسبی ندارند. پژوهشی که بیش از ۱۰ سال پیش در مورد فرهنگ گفت‌و‌گو در خانواده ایرانی انجام شد، نشان می‌دهد که میانگین زمان صحبت در خانواده‌ها تنها ۱۵ دقیقه است. این آمار نشان‌دهنده این است که فضای آنلاین به جای ارتباط عاطفی و محبت در خانواده‌ها نقش بیشتری پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: این تغییرات باعث شده که ما ارتباطات عاطفی و محبت‌آمیز را که قبلاً در خانواده‌ها تجربه می‌کردیم، کمتر احساس کنیم و این موضوع تأثیرات منفی بر جامعه گذاشته است. بنابراین، نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌های کلان کشور در حوزه خانواده هستیم. سیاست‌های کلی خانواده که نوشته شده، باید مورد بازنگری قرار گیرد تا با نگاهی به آینده، مسیر کشور را به درستی ترسیم کند. این بازنگری می‌تواند به بهبود وضعیت خانواده‌ها و تقویت بنیان‌های اجتماعی کمک کند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.