مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران

زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران

  • کد خبر: ۳۳۶۹۲۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران هستند، بر اهمیت تقویت حوزه‌های مختلف کشاورزی و دامپروری با محوریت زنان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر بر نقش کلیدی زنان روستایی و عشایر در توسعه کشاورزی و حفظ میراث فرهنگی تأکید کرد و با اشاره به چهار ابرچالش جهانی شامل تغییرات اقلیمی، مهاجرت، فناوری و جمعیت، خواستار توجه ویژه به توانمندسازی زنان روستایی و عشایر برای غلبه بر این چالش‌ها شد و از مدیران خواست صدای این زنان را به دولت منتقل کنند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر بهره‌گیری ویژه از توانمندی‌های زنان، افزود: حضور زنان در عرصه‌های تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، به شناسایی دقیق‌تر مسائل و ارائه راه‌حل‌های مؤثر کمک می‌کند. زنان به‌عنوان تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران کلیدی در حوزه کشاورزی، نقش مهمی در پیشبرد این اهداف دارند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تأکید بر حفظ سبک زندگی و میراث فرهنگی زنان روستایی و عشایر، اظهار کرد: ما نباید به دنبال تحمیل زندگی شهری به این زنان باشیم. آنها حافظان اصلی میراث فرهنگی و آیین‌های اصیل ایرانی و اسلامی هستند که سینه‌به‌سینه منتقل شده است.

بهرور آذر بر اهمیت تقویت حوزه‌های کشاورزی، دامپروری، شیلات و صنایع دستی که عمدتاً توسط زنان روستایی و عشایر مدیریت می‌شود، تأکید کرد و خواستار بهبود کیفیت زندگی آنها با حفظ هویت فرهنگی‌شان شد.

وی با اشاره به مسئولیت‌های سنگین زنان روستایی و عشایر، گفت: این زنان از بار مسئولیت‌های زیاد خسته‌اند و هنوز فناوری‌های نوین به زندگی آنها وارد نشده است که با معرفی فناوری‌هایی مانند اپلیکیشن‌های مدیریت مزرعه یا آب‌وهوا، ایجاد مهدکودک‌های روستایی یا کتابخانه‌های سیار، می‌توان بخشی از این خستگی‌ها و احساس دیده‌نشدن را کاهش داد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.