آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک
سرخط خبرها
افزایش بروز رفتار‌های پرخطر در فرزندان، از جمله پیامد‌های تربیتی اختلاف میان والدین

افزایش بروز رفتار‌های پرخطر در فرزندان، از جمله پیامد‌های تربیتی اختلاف میان والدین

  • کد خبر: ۳۳۹۱۹۷
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
استادیار روان‌شناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه از جمله پیامد‌های تربیتی اختلاف میان والدین، افزایش بروز رفتار‌های پرخاشگرانه در فرزندان است، گفت: کیفیت رابطه همسری، به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم، بر دو رابطه دیگر اثر می‌گذارد و در صورت آسیب‌دیدن، سایر ابعاد ارتباطی در خانواده نیز دچار اختلال می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام سید عباس ساطوریان با اشاره به اینکه رابطه همسری نقشی تعیین‌کننده در کیفیت روابط والدگری و روابط میان فرزندان دارد، اظهار کرد: چنانچه زن و شوهر در رابطه همسری خود با مشکل مواجه باشند و از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشند، توانایی لازم برای ایفای نقش در مقام پدر یا مادر را نیز از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: والدینی که به سبب ناسازگاری با یکدیگر از منبع انرژی محروم مانده‌اند، در پاسخ‌گویی به این نیاز‌ها با ضعف مواجه می‌شوند. در چنین شرایطی، رشد سالم و متعادل کودک مختل می‌شود و فرزند از مسیر طبیعی رشد شخصیتی خارج می‌شود.

این استاد روانشناسی موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) با تاکید بر اینکه کیفیت رابطه همسری، به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم، بر دو رابطه دیگر اثر می‌گذارد و در صورت آسیب‌دیدن، سایر ابعاد ارتباطی در خانواده نیز دچار اختلال می‌شود، افزود: عدم تأمین این نیاز‌ها در محیطی ناسازگار، می‌تواند به تضعیف اعتماد به نفس، شکل‌گیری شخصیت وابسته یا آسیب‌پذیر و اختلال در رشد هیجانی و اجتماعی کودک منجر شود.

حجت الاسلام ساطوریان گفت: از جمله پیامد‌های تربیتی ناسازگاری والدین، افزایش بروز رفتار‌های پرخاشگرانه در فرزندان است. این کودکان، به‌دلیل آشفتگی درونی، ممکن است در خانه، مدرسه یا محیط‌های دیگر به رفتار‌های تند و نافرمانانه روی بیاورند.

وی با اشاره به اینکه به‌دلیل نبود تمرکز ناشی از استرس‌های مداوم، این کودکان با افت تحصیلی مواجه می‌شوند؛ چرا که ذهن مشغول و بی‌قرار، مانع از یادگیری مؤثر و پیشرفت آموزشی می‌شود، تصریح کرد: نهایتاً، این آسیب‌ها در روابط آینده‌ی این افراد نیز تأثیرگذار خواهد بود. چه در روابط عاطفی و ازدواج و چه در محیط‌های کاری، این افراد با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.