اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
چگونه از آسیب‌های روحی کودک خود بعد از طلاق جلوگیری کنیم؟

چگونه از آسیب‌های روحی کودک خود بعد از طلاق جلوگیری کنیم؟

  • کد خبر: ۳۳۸۱۵۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
آسیب‌های طلاق فقط برای زن و شوهر نیست. اگر فرزندی در میان باشد، او هم خواسته یا ناخواسته، درگیر آسیب‌های طلاق می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طلاق، تنها پایان یک رابطه نیست؛ بلکه آغاز چالش‌های جدید برای کودکانی است که ناخواسته در این میان قربانی می‌شوند. آسیب‌های پنهان طلاق بر فرزندان، اغلب نادیده گرفته می‌شود، در حالی که آنها نیازمند حمایت و درک بیشتری هستند.

آسیب‌های طلاق فقط برای زن و شوهر نیست. اگر فرزندی در میان باشد، او هم خواسته یا ناخواسته، درگیر آسیب‌های طلاق می‌شود.

متأسفانه، از تلخ‌ترین اشتباهات والدین این است که فکر می‌کنند کودک نمی‌فهمد یا بالاخره عادت می‌کند؛ اما واقعیت این است که فرزند، خیلی از چیز‌ها را می‌فهمد، اما نمی‌تواند بیان کند.

فرزندتان را وارد اختلافاتتان نکنید، زیرا او وکیل یا قاضی نیست. لازم نیست بداند چه کسی مقصر بود. فقط باید بداند که هنوز هم پدر و مادرش، هر دو دوستش دارند.

علاوه بر این از همسرتان در مقابل فرزندتان بد نگویید، زیرا کودک نیمی از هویتش را از شما و نیمی دیگر را از همسرت دارد. وقتی به طرف مقابل، توهین می‌کنید، در واقع، به نیمی از وجود فرزند خود آسیب می‌زنید.

احساسات فرزندتان را بشنوید، همچنین، اگر فرزندتتان دچار تغییرات رفتاری شده، گوشه‌گیر یا پرخاشگر شده، اینها نشانه بد بودنش نیست، فقط واکنش به طلاق است.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.