به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همه افراد میتوانند غذای تُند مصرف کنند؟، توضیحاتی ارائه کرد.
براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باید توجه کرد که مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست؛ خوردن غذاهای تند در حد اعتدال عموما برای افرادی که از قبل مشکل گوارشی ندارند، بی خطر و کم عارضهتر است.
با این وجود، خوردن غذاهای تند میتواند باعث التهاب مناطقی شود که به هضم غذا کمک میکنند و گاهی اوقات میتواند در افراد سالم از نظر گوارشی نیز به سوزش سر دل، معده درد یا اسهال منجر شود.
از طرف دیگر، در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، زخم معده، رفلاکس معده به مری، سوزش سر دل، بیماری سلیاک و بیماریهای التهابی دستگاه گوارش (کرون و کولیت السراتیو)، غذاهای تند باید با احتیاط مصرف شده و یا از مصرف آنها پرهیز شود.
منبع: ایرنا