آغاز مرحله جدید اردوی آماده‌سازی تیم ملی پومسه بانوان از سه شنبه هفته آینده (۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵‌ کرمان؛ میزبان ادامه  لیگ دسته یک هندبال بانوان نشست استاندار خراسان رضوی با جمعی از دختران نخبه استان | دختران امروز، زمینه‌ساز توسعه کشور هستند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد قدرتی حاجی شورکی از گوهرشاد تا خیرالنساء | روایت زنانی که دارایی‌شان را برای امام هشتم (ع) وقف کردند پیش‌گامی بانوان خادم در گره‌گشایی اجتماعی با اجرای ۲ پویش ماندگاری بانوی بازیگر با ایفای نقش‌های منفی در ذهن مخاطبان بررسی ارتباط میان زوال مغز در زنان و تنها زندگی کردن آنها آیا می‌دانید ابتلا به کبد چرب در زنان باردار چه علائمی دارد؟ ضرورت توجه به استفاده از مهارت‌های ارتباطی در یک هم‌زیستی ناخواسته خانه داری| با راه و روش‌های خشک کردن باقالی سبز بیشتر آشنا شویم ایجاد تعادل بین نقش‌های مختلف زنان، چگونه امکان‌پذیر است؟ سیمین دانشور، چهره‌ای شاخص در ادبیات معاصر ایران روایت بانوان خارجی درباره رستاخیز زنان؛ جنگ رمضان تصویر زن ایرانی را در جهان تغییر داد بازگشت دختران هندبالیست خراسانی به میدان لیگ‌برتر
سرخط خبرها
بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی: شطرنج می‌تواند استرس کودکان در بحران را رفع کند

بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی: شطرنج می‌تواند استرس کودکان در بحران را رفع کند

  • کد خبر: ۳۴۰۱۳۱
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید استرس کودکان در شرایط بحرانی همچون جنگ را جدی بگیرند، گفت: انجام ورزش‌هایی مانند شطرنج و بازی‌های فکری می‌تواند استرس کودکان در شرایط کنونی را رفع کند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

ملیحه صفایی در گفت‌و‌گو با سرویس شهربانو شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه ورزشکاران حرفه‌ای با انجام مستمر تمرینات خود در شرایط کنونی هم آرامش و تمرکز بهتری پیدا می‌کنند، هم به اطرافیان خود این آرامش و حال خوب را منتقل می‌کنند، اظهار کرد: برخورداری از آرامش و حال خوب آن هم در شرایطی که در جنگی با هجمه رسانه‌ای بالا رو به رو هستیم، می‌تواند به مردم این امکان را بدهد که تصمیمات درستی در لحظات مختلف زندگی بگیرند.

وی با اشاره به اینکه مدت‌هاست به کودکان در سنین مختلف رشته شطرنج را آموزش می‌دهم، افزود: طی یک هفته اخیر، بسیاری از شاگردانم که در سنین ۵ تا ۶ سال هستند، به خاطر شرایط حساس کنونی دچار اضطراب‌های شدید می‌شوند، اما وقتی به کلاس می‌آیند و تمرکزشان را روی یادگیری شطرنج می‌گذارند، این استرس و اضطراب از آن‌ها دور می‌شود.

این بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی در رشته شطرنج با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید استرس کودکان در شرایط بحرانی همچون جنگ را جدی بگیرند، گفت: انجام ورزش‌هایی مانند شطرنج و بازی‌های فکری می‌تواند استرس کودکان در شرایط کنونی را رفع کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.