حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود معرفی چند راهکار ساده به مادران باردار برای حضور ایمن در عزاداری‌های ماه محرم خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند !
سرخط خبرها
بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی: شطرنج می‌تواند استرس کودکان در بحران را رفع کند

بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی: شطرنج می‌تواند استرس کودکان در بحران را رفع کند

  • کد خبر: ۳۴۰۱۳۱
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید استرس کودکان در شرایط بحرانی همچون جنگ را جدی بگیرند، گفت: انجام ورزش‌هایی مانند شطرنج و بازی‌های فکری می‌تواند استرس کودکان در شرایط کنونی را رفع کند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

ملیحه صفایی در گفت‌و‌گو با سرویس شهربانو شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه ورزشکاران حرفه‌ای با انجام مستمر تمرینات خود در شرایط کنونی هم آرامش و تمرکز بهتری پیدا می‌کنند، هم به اطرافیان خود این آرامش و حال خوب را منتقل می‌کنند، اظهار کرد: برخورداری از آرامش و حال خوب آن هم در شرایطی که در جنگی با هجمه رسانه‌ای بالا رو به رو هستیم، می‌تواند به مردم این امکان را بدهد که تصمیمات درستی در لحظات مختلف زندگی بگیرند.

وی با اشاره به اینکه مدت‌هاست به کودکان در سنین مختلف رشته شطرنج را آموزش می‌دهم، افزود: طی یک هفته اخیر، بسیاری از شاگردانم که در سنین ۵ تا ۶ سال هستند، به خاطر شرایط حساس کنونی دچار اضطراب‌های شدید می‌شوند، اما وقتی به کلاس می‌آیند و تمرکزشان را روی یادگیری شطرنج می‌گذارند، این استرس و اضطراب از آن‌ها دور می‌شود.

این بانوی ملی‌پوش نابینای مشهدی در رشته شطرنج با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید استرس کودکان در شرایط بحرانی همچون جنگ را جدی بگیرند، گفت: انجام ورزش‌هایی مانند شطرنج و بازی‌های فکری می‌تواند استرس کودکان در شرایط کنونی را رفع کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.