نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد ​برگزاری اولین جلسه شورای مشورتی مدیران زن وزارت کشور با رئیس سازمان مدیریت بحران صعود ۲ بانوی شطرنج باز ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ گرجستان درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» آیا تیم ملی هندبال دختران نوجوان ایران به مسابقات قهرمانی آسیا می‌رسد؟ بررسی ارتباط افزایش فرصت‌های اشتغال برای زنان با تقویت نهاد خانواده
سرخط خبرها
برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی

برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۴۴۱۱۱
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
هم‌زمان با محکومیت گسترده جنایات رژیم صهیونیستی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه علیه ملت شریف ایران، جمعی از بانوان و دختران انقلابی ایران با حضور در صحن قدس حرم مطهر رضوی، ضمن تجدیدپیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، حمایت قاطع خود را از سحر امامی، مجری شبکه خبر، اعلام کردند.

مهدیه صمدی| شهرآرانیوز؛ امروز صحن قدس حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) شاهد حضور پرشور و معنادار جمعی از بانوان و دختران از اقشار مختلف جامعه بود. این گردهمایی که با هدف اعلام حمایت از سحر امامی، مجری توانمند شبکه خبر که اخیراً در راستای روشنگری در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی مورد هجمه قرار گرفته بود، برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم، با دردست‌داشتن پلاکارد‌هایی حاوی پیام‌های حمایت از مقاومت مردم ایران، محکومیت نسل‌کشی در غزه و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، اتحاد و همبستگی خود را با خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران به جهانیان نشان دادند.

برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع

بانوی ۴۰ ساله‌ای که پرچم پرافتخار ایران را در دست داشت و با صدای بلند فریاد می‌زد معتقد بود رسانه و مجریان متعهد در روشنگری افکار عمومی، نقش مهمی دارند. او گفت: خانم امامی با شجاعت و صداقت در پی بیان واقعیت‌ها و دفاع از مظلومان برآمد و ما امروز برای حمایت از ایشان و اعلام بیزاری از جنایات رژیم صهیونیستی در اینجا جمع شده‌ایم. سکوت در برابر این‌همه ظلم، خیانت به انسانیت است.

این تجمع در حالی صورت گرفت که در روز‌های گذشته، جنگ ۱۲ روزه علیه ملت شریف ایران و همچنین تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی، با واکنش‌های گسترده داخلی و بین‌المللی مواجه شده است. حضور بانوان و دختران در حرم رضوی، بار دیگر نشان داد که ملت ایران، به‌ویژه زنان و دختران، همواره در صف اول حمایت از آرمان‌های اسلامی و انسانی ایستاده‌اند و از بیان حقیقت و دفاع از مظلوم هیچ‌گاه دریغ نمی‌کنند.

شعار‌هایی نظیر مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا در صحن قدس طنین‌انداز شد و فضایی معنوی و انقلابی را پدید آورد.

شایان ذکر است در این مراسم، به مناسبت ایام شهادت امام حسین(ع)، مداحی و مرثیه‌سرایی نیز انجام شد و حال‌وهوای معنوی خاصی به مراسم بخشید.

این مراسم با دعا برای پیروزی رزمندگان مقاومت و سلامتی مردم غزه و همچنین تشکر از تلاش‌های خانم امامی در انعکاس اخبار صحیح به پایان رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.