حجاب در اسلام، پاسداری از هویت و جایگاه زن است خطر سقط جنین در زنان بالای ۳۵ سال بیشتر است نخستین روایت شیخ محمدتقی بهلول گنابادی درباره وقایع مسجد گوهرشاد از ۱۹ تا ۲۱ تیر ۱۳۱۴ | مردم سنگ داشتند، آن‌ها تفنگ نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد
سرخط خبرها
لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی

لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی

  • کد خبر: ۳۴۴۲۳۵
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
به گفته یک نویسنده کتاب کودک، حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات کودک بر پایه اسطوره‌های بومی و فرهنگ ایرانی، ضروری و ممکن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نغمه وطن‌دوست با اشاره به اینکه ادبیات کودک نقش بسیار مؤثری در فرآیند شکل‌گیری هویت فرهنگی و ملی کودکان ایفا می‌کند، اظهار کرد: روان‌شناسان معتقدند که شخصیت انسان در سال‌های ابتدایی زندگی، یعنی از بدو تولد تا حدود ۵ سالگی و نهایتاً تا ۷ سالگی شکل می‌گیرد. این شخصیت‌سازی حاصل تعامل عوامل مختلفی‌ است که در رأس آن خانواده قرار دارد و سپس جامعه، که در اینجا معادل فرهنگ در نظر گرفته می‌شود. سایر عناصر همچون گروه همسالان، نهاد مذهب و دیگر ساختارهای اجتماعی نیز در این فرآیند نقش دارند.

وی ادامه داد: در نتیجه هویت کودک چه از منظر فردی و چه اجتماعی در همین سال‌های ابتدایی پایه‌گذاری می‌شود. بنابراین هرگونه آسیب یا تأثیر مثبت در این دوره زمانی می‌تواند پیامدهای بلندمدتی بر شخصیت و هویت کودک داشته باشد. ادبیات کودک نیز به‌عنوان بخشی از ابزار فرهنگی در این میان نقشی پررنگ و بنیادین دارد.

این نویسنده کودک بیان کرد: اگر مادران ما با اسطوره‌ها، افسانه‌ها و ادبیات بومی آشنا شوند، خواهند توانست این مفاهیم را به‌ صورت زنده و جذاب به کودکان منتقل کنند.

وطن دوست تاکید کرد: اگر بخواهیم هویت فرهنگی و ملی کودکان‌مان را حفظ کنیم و پرورش دهیم، باید از مسیر بازسازی و تقویت ادبیات کودک، با محوریت فرهنگ ایرانی و اسطوره‌های بومی حرکت کنیم و این امر جز با حمایت، آموزش و بازنگری بنیادین در رویکردمان به ادبیات کودک محقق نخواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.