سهم بالای زنان کشور از کار خانگی و مراقبتی| حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد خانوار‌های کشور با سرپرستی زنان اداره می‌شوند مادر سردار جاویدالاثر سپاه اسلام حاج احمد متوسلیان درگذشت | وقتی ۴۳ سال چشم‌انتظاری پایان یافت معرفی روش‌هایی برای حفاظت از ذهن کودک در شرایط بحران| نیازمند رویکردی چندلایه هستیم چالش‌ها و واقعیت دنیای کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار | نان‌آوری برای دیگران درباره جزئیات حمایت مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از فرزندان زنان سرپرست خانوار برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان| تیم‌های استقلال و آکادمی سحر فینالیست شدند ۹۵۰ زندانی زن با جرائم غیرعمد در کشور، در انتظار رهایی از زندانِ بدهی آشنایی با نکاتی برای شیردهی سالم در ماه مبارک رمضان رشد میزان اشتغال ناقص در پاییز ۱۴۰۴| آمار‌ها درباره حضور زنان چه می‌گوید؟ اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا (س) به سراسر کشور نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی زنان برای لیست نهایی به جام ملت‌های آسیا برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟
سرخط خبرها
افزایش تعداد شاعران زن در کشور، مسیری رو به پیشرفت در عرصه ادبیات

افزایش تعداد شاعران زن در کشور، مسیری رو به پیشرفت در عرصه ادبیات

  • کد خبر: ۳۴۵۰۲۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین‌الملل امام خمینی قزوین با اشاره به افزایش تعداد شاعران زن در کشور و رشد چاپ کتاب‌های آنها، گفت: این میزان رشد، مسیر رو به پیشرفت در عرصه ادبیات معاصر را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نرگس باقری اظهار کرد: از زمان مشروطه به بعد توجه به زنان و حقوق زن مورد توجه قرار می‌گیرد و شعر پروین اعتصامی در مرز میان سنت و مدرنیته، در عین اینکه در چهارچوپ قالب‌های سنتی‌ست، اما زبانی اجتماعی و سیاسی پیدا کرده است و به نوعی مقاومت از درون است، اگر چه زبان شعرهایش زنانه نیست.

وی با اشاره به اینکه از دهه هفتاد تاکنون با افزایش چشمگیر شاعران زن روبه‌رو هستیم، ادامه داد: زنان هم در نقد ادبی، هم در هیات‌های داوری نقش دارند، در شعر زنان، امروز اتفاق‌هایی افتاده که مسیر رو به پیشرفتی را نشان می‌دهد.

عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین‌الملل امام خمینی قزوین یاداور شد: زنان از حاشیه به سمت مرکز حرکت کرده‌اند، اما این موقعیت، زمانی تثبیت می‌شود که شعر آنها نه به عنوان یک گونه‌ی حاشیه‌ای بلکه به عنوان بخشی از جریان اصلی ادبیات معاصر ایران، بدون نیاز به صفت زنانه خوانده شود.

منبع: ایپنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.