برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان نوگرای زن در موزه هنر‌های معاصر تهران تیم ملی بسکتبال بانوان ایران از رسیدن به دیویژن A بازماند لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد افزایش میزان اضطراب و افسردگی مادر از عوارض چاقی در دوران بارداری بیمه زنان سرپرست خانوار ساکن شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان می‌شود اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان
سرخط خبرها
حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۵۰۳۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در این استان ۶۳.۳ درصد داوطلب زن در آزمون سراسری نوبت دوم شرکت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی اسدی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی صبح پنجشنبه و گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی عصر پنجشنبه ۲۶ تیر و گروه آزمایشی علوم تجربی نیز در صبح جمعه ۲۷ تیر برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۶۴ هزار و ۲۱۷ نفر در این در خراسان رضوی شرکت می‌کنند، بیان کرد: از این تعداد، ۶۳.۳ درصد نفر را داوطلبان زن تشکیل داده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۱۱ شهرستان جغتای، جوین، چناران، خواف، رشتخوار، درگز، زاوه، سرخس، مه ولات، کلات و زبرخان مجری برگزاری نوبت دوم کنکور ادارات آموزش و پرورش خواهند بود تصریح کرد:برنامه ریزی‌های خوبی در شورای آموزش و پرورش و شورای تامین به منظور همکاری سایر دستگاه‌ها با آموزش و پرورش در برگزاری کنکور سراسری صورت گرفته است و جلسات توجیهی عوامل اجرایی و تبیین شرح وظایف آنان براساس شیوه نامه‌های ابلاغی انجام شده است تا ان شاءالله کنکور سراسری قانونمند در حوزه‌های تحت پوشش آموزش و پرورش برگزار شود.

اسدی تأکید کرد: شرکت کنندگان از روز قبل محل برگزاری آزمون را مسیریابی کرده و در روز آزمون نیز از به همراه داشتن اشیا و موارد ممنوعه همچون جزوه یادداشت، کتاب و اشیا هوشمند خودداری و فقط کارت ورود به جلسه به همراه کارت شناسایی عکس‌دار، مداد نرم، مداد تراش و پاک کن به همراه سنجاق جهت نصب کارت ورود به جلسه همراه خود داشته باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.