درباره زنانی که نامشان در تاریخ جامعه پزشکی ماندگار است پیروزی تیم هندبال جوانان دختر برابر قزاقستان در مرحله مقدماتی هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی آسیا تکریم جایگاه زن در خانواده در برنامه «از مامان بگو» اسکان بیش از ۲۸ هزار نفر شب در طرح خانه‌های رضوی تجرد قطعی ۱۴ درصد از زنان بالای ۴۵ سال در کشور سبک مقتدرانه، مناسب‌ترین سبک فرزندپروری برای کنترل بددهنی کودک فعالیت موکبی در عرصه میدان شهدا ویژه دختران علاقمند به سوغات رضوی نازایی، یکی از چالش‌های کلیدی در افزایش نرخ باروری پایان دور نهم سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج زنان کشور شیر مادر، ماده‌ای اثرگذار در محافظت از بدن و مغز نوزاد نگاهی به جایگاه خانواده در آثار فرشچیان دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد: فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان در ورودی‌های شهر تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال
سرخط خبرها
تجرد قطعی ۱۴ درصد از زنان بالای ۴۵ سال در کشور

تجرد قطعی ۱۴ درصد از زنان بالای ۴۵ سال در کشور

  • کد خبر: ۳۵۳۵۲۵
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
  • ۱
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: حدود ۱۴ درصد از زنان بالای ۴۵ سال و کمتر از ۴ درصد از مردان بالای ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند و یا به عبارت دیگر در سن تجرد قطعی محسوب می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رحیمی با اشاره به اینکه بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که روند کلی ازدواج طی دهه اخیر به‌طور پیوسته کاهش یافته است، تصریح کرد: به طور کلی یافته ­ها نشان می­‌دهد در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۱۲۵۵۰۶۰۱ زن مجرد بالای ۱۳ سال در کشور وجود داشته است که از این میان ۴۸۱۳۹۴ نفر نسبت به ثبت ازدواج اقدام کرده‌­اند. در کشور به ازای هر ۱۰۰ زن که به لحاظ سنی حائز شرایط ازدواج هستند، ۸۴/۳ ازدواج به ثبت رسیده است (تقریباً به ازای هر ۲۶ زن مجرد یک ازدواج در این سال). این وضعیت در استان­‌های مختلف کشور متفاوت است. همین آمار در سال ۱۴۰۱ برابر با ۲۵/۴ بوده است.

وی با اشاره به اینکه متوسط سن ازدواج در سال‌های اخیر برای زنان حدود ۲۳ سال و برای مردان حدود ۲۸ سال بوده است، افزود: حدود ۱۴ درصد از زنان بالای ۴۵ سال و کمتر از ۴ درصد از مردان بالای ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند و یا به عبارت دیگر در سن تجرد قطعی محسوب می‌شوند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: نکته حایز اهمیت اینکه در گروه‌های سنی کمتر از ۴۵ سال، تعداد مردان مجرد به مراتب بیشتر از زنان مجرد همسال است و در گروه‌های سنی بالای ۴۰ سال، تعداد زنان مجرد (بالای ۴۰ سال) به طور قابل توجهی بیشتر از مردان مجرد (بالای ۴۵ سال) است، که نشان‌دهنده تنگنای جدی ازدواج برای زنان در این سنین است. به طور کلی ۳۸/۵ درصد زنان مجرد ۴۰ سال و بیشتر دارند در حالی که تنها ۴/۹ درصد ازدواج‌های سال ۱۴۰۲ در زنان این سنین رخ داده است.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۱
0
0
خاله مجرد من در سن ۴۸سالگی پارسال با یک مرد ازدواج نکرده ۵۲ساله عروسی کرد