۹۵۰ زندانی زن در کشور با جرائم غیرعمد در انتظار رهایی از زندانِ بدهی آشنایی با نکاتی برای شیردهی سالم در ماه مبارک رمضان رشد میزان اشتغال ناقص در پاییز ۱۴۰۴| آمار‌ها درباره حضور زنان چه می‌گوید؟ اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا (س) به سراسر کشور نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی زنان برای لیست نهایی به جام ملت‌های آسیا برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان
سرخط خبرها
حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۵۰۳۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در این استان ۶۳.۳ درصد داوطلب زن در آزمون سراسری نوبت دوم شرکت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی اسدی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی صبح پنجشنبه و گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی عصر پنجشنبه ۲۶ تیر و گروه آزمایشی علوم تجربی نیز در صبح جمعه ۲۷ تیر برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۶۴ هزار و ۲۱۷ نفر در این در خراسان رضوی شرکت می‌کنند، بیان کرد: از این تعداد، ۶۳.۳ درصد نفر را داوطلبان زن تشکیل داده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۱۱ شهرستان جغتای، جوین، چناران، خواف، رشتخوار، درگز، زاوه، سرخس، مه ولات، کلات و زبرخان مجری برگزاری نوبت دوم کنکور ادارات آموزش و پرورش خواهند بود تصریح کرد:برنامه ریزی‌های خوبی در شورای آموزش و پرورش و شورای تامین به منظور همکاری سایر دستگاه‌ها با آموزش و پرورش در برگزاری کنکور سراسری صورت گرفته است و جلسات توجیهی عوامل اجرایی و تبیین شرح وظایف آنان براساس شیوه نامه‌های ابلاغی انجام شده است تا ان شاءالله کنکور سراسری قانونمند در حوزه‌های تحت پوشش آموزش و پرورش برگزار شود.

اسدی تأکید کرد: شرکت کنندگان از روز قبل محل برگزاری آزمون را مسیریابی کرده و در روز آزمون نیز از به همراه داشتن اشیا و موارد ممنوعه همچون جزوه یادداشت، کتاب و اشیا هوشمند خودداری و فقط کارت ورود به جلسه به همراه کارت شناسایی عکس‌دار، مداد نرم، مداد تراش و پاک کن به همراه سنجاق جهت نصب کارت ورود به جلسه همراه خود داشته باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.