معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری

اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری

  • کد خبر: ۳۴۶۰۳۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
به گفته مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی، طرح‌های گسترده بسیج در حوزه ترویج عفاف و حجاب و فرزندآوری در سه محور اصلی “آموزشی”، “ترویجی” و “تشویقی” با مشارکت مساجد در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا خصاف مفرد اظهار کرد: مجموعه‌ای از برنامه‌های جامع و متنوع را با هدف تحکیم بنیان خانواده و ترویج ارزش‌های اسلامی با همکاری مساجد در دستور کار قرار داده‌ایم. ما با رویکردی نوین و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری، تلاش می‌کنیم تا مفاهیم عفاف و حجاب و اهمیت فرزندآوری را در جامعه نهادینه کنیم.

وی افزود: این برنامه‌ها در سه محور اصلی “آموزشی”، “ترویجی” و “تشویقی” طراحی شده‌اند. در حوزه عفاف و حجاب، فعالیت‌هایی نظیر برگزاری ایستگاه‌های فرهنگی، میز‌های گفت‌و‌گو و رفع شبهات، سیر نمایشگاهی با روایت گری کنشگران آموزش‌دیده، ایستگاه‌های بازی ویژه دختران، تربیت کنشگران و مربیان تخصصی، تولید نمایشنامه‌های اختصاصی، اردو‌های تفریحی تربیتی، نشست‌های تبیینی و ترویجی، تولید محتوای مجازی و نمایشگاه‌های عرضه محصولات عفاف و حجاب، در دستور کار قرار دارد.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی عنوان کرد: در حوزه جمعیت و فرزندآوری نیز، کارگاه‌های آموزشی و مشاوره‌های چهره به چهره، آموزش تخصصی ماما‌ها با رویکرد طب اسلامی، نشست‌های روشنگری، کارگاه‌های ازدواج ساده، فضاسازی شهری با تبلیغات فرزندآوری، جشن‌های خواهر برادری، اکران فیلم و مستند، تولید محتوای مجازی، مسابقات فرهنگی و ورزشی، اعزام تیم‌های جهادی، ایستگاه‌های سلامت و شناسایی مادران نابارور و ارائه خدمات رایگان، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

خصاف مفرد افزود: ما همچنین به منظور تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری، طرح‌های ویژه‌ای را در نظر گرفته‌ایم که از جمله آنها می‌توان به تجلیل از فعالان و سفیران جمعیت محله، تقدیر از مادران دارای ۴ فرزند و بیشتر، اهدای بسته‌های معیشتی به خانواده‌های کم‌برخوردار و اهدای سیسمونی و جهیزیه به زوجین جوان اشاره کرد.

وی گفت: امیدوارم با اجرای این برنامه‌ها، گامی موثر در راستای تحقق اهداف نظام اسلامی در زمینه تحکیم بنیان خانواده و افزایش جمعیت برداشته شود.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.