ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا ارجمند چرا برخی دختران استایل پسرانه را انتخاب می‌کنند؟ نقش مثبت ارتباط صمیمانه والدین با فرزندان در کاهش میزان ازدواج سفید دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتسال زنان برگزار شد| ناکامی تیم هیات فوتبال خراسان رضوی دستورالعمل «رویداد ملی روشنای مهر» برای هفته بزرگداشت مقام زن ابلاغ شد پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از ارث و مهریه تا مستمری و حمایت قانونی وقتی قلم از دل برمی‌خیزد | مادرانه‌هایی از پشت صحنه زندگی خبرنگاران چرا مادری هنوز مهم‌ترین نقش اجتماعی زنان است؟ ششمین جشنواره «بانوی سرزمین من» برگزار می‌شود | آزادی چند مادر زندانی ازطریق درآمد حاصل از ثبت‌نام شرکت‌کنندگان طبیعی یا سزارین | انتخاب مادرانه در میان تجربه‌ها و ترس‌ها درباره اهمیت محبت به همسر | با راه‌های ابراز علاقه در زندگی مشترک بیشتر آشنا شویم «جهانی» برای خواهر | روایت خواهری که مزار برادر شهیدش را به پایگاهی فرهنگی تبدیل کرد آغاز رقابت‌های والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان از امروز (۱۵ آذر ۱۴۰۴) | تیم دختران ایران موفق به شکست تیم هند شد قد کشیدن با آیات | روایت هیئتی دخترانه که از دل یک خانه کوچک تا مسجد محله رشد کرد چرا بسیاری از ازدواج‌ها دوام نمی‌آورند؟ جایگاه هفتم و هشتم جهان برای بانوی ایرانی در آخرین رده بندی فدراسیون جهانی زن مسلمان ایرانی، الگویی مستقل، تمدن‌ساز و تاریخ‌آفرین
سرخط خبرها
نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان

نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان

  • کد خبر: ۳۴۵۵۸۷
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه زنان می‌توانند نقش کلیدی در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان داشته باشند، گفت: مقرر شد کارگروهی تخصصی برای تجمیع پیشنهادات و تدوین بسته سیاستی مشخص تشکیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست فوق‌العاده شورای مشورتی مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور با حضور مدیران کل و معاونان بانو، دستیاران و مشاوران بانو در وزارت کشور، با هدف بررسی نقش زنان در مدیریت بحران برگزار شد.

در این نشست، سردار ساجدی‌نیا رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ضمن ارائه توضیحاتی درباره عملکرد ستاد مدیریت بحران در جنگ اخیر، از پیشنهادات و بسته‌های عملیاتی در زمینه مشارکت زنان در این ساختار استقبال کرد.

وی با بیان اینکه زنان می‌توانند نقش کلیدی در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان داشته باشند، گفت: مقرر شد کارگروهی تخصصی برای تجمیع پیشنهادات و تدوین بسته سیاستی مشخص تشکیل شود.

بررسی نقش زنان در دوران جنگ ۱۲ روزه، موضوع اصلی جلسه

پروین داداندیش نیز اظهار کرد: این دومین نشست شورای مشورتی در یک هفته اخیر است. در نشست اول، با توجه به اهمیت موضوع، از سردار ساجدی‌نیا، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، برای حضور و تبادل نظر دعوت شد.

وی با اشاره به محوریت این نشست، تصریح کرد: موضوع اصلی جلسه، بررسی نقش زنان در دوران جنگ ۱۲ روزه و همچنین اقدامات در زمان بازسازی و بحران بود.

رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور به موضوع اتباع غیرمجاز اشاره کرد و افزود: کشور در حال حاضر با خروج گسترده اتباع غیرمجاز مواجه است و به همین منظور در جلسه بعدی از رئیس اداره اتباع وزارت کشور دعوت خواهد شد تا روند بازگرداندن اتباع و مسائل مربوط به خانواده‌های بدون سرپرست بررسی شود.

داداندیش ادامه داد: برخی از این خانواده‌ها شامل زنان سرپرست خانوار با فرزندان بیمار یا دختران بدون حامی هستند که نیازمند کمک‌های خاص و خدمات مددکاری‌اند. پیشنهاد ما این است که این خانواده‌ها به صورت خاص مورد حمایت قرار گیرند و برای آنها فرآیند راستی‌آزمایی و تعیین حامی اجرا شود.

وی گفت: گروه‌های مددکاری موظف خواهند بود موارد را بررسی کنند و در مدت کوتاهی خدمات اولیه را به افراد واجد شرایط ارائه دهند.

رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور بیان کرد: امیدوارم در چند روز آینده بسته پیشنهادی مشخصی تهیه و به ستاد مدیریت بحران ارائه شود تا برای گروه‌های خاص از جمله زنان، کودکان، دختران و سالمندان آسیب‌پذیر، اقدامات ویژه‌ای به سرعت عملیاتی شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.