چند ترفند کاربردی برای از شیر گرفتن کودک چاقی و لاغری در انتخاب همسر تا چه اندازه مهم است؟ زمان برگزاری اولین دربی فوتبال زنان ایران مشخص شد رشد ۳۴۸ درصدی خدمات درمان ناباروری در سال ۱۴۰۴ در خراسان جنوبی آیا بروز اختلاف نظر به معنای پایان روز‌های عاشقانه در زندگی مشترک زوجین است؟ تأثیر مستقیم انتخاب ظرف پخت‌وپز مناسب بر سلامتی‌‌ | هیچ ظرفی هرکاره نیست! آیا مهاجم تاثیرگذار تیم فوتبال پرسپولیس زنان از این تیم جدا می‌شود؟ صعود تیم ملی والیبال زنان ایران به جمع ۸ تیم برتر در مسابقات آسیایی خانه‌داری | اشتباه‌هایی که نان را زود بیات و کپک‌زده می‌کنند آشپزی | سس باربیکیو؛ یک چاشنی غلیظ و معطر + طرز تهیه بدبینی، زندگی مشترک زن و مرد را نابود کرد | یک خداحافظی تلخ اجرای پویش «همه با هم علیه سرطان» با تمرکز ویژه بر غربالگری سرطان‌های شایع زنان در کشور خاتون بم؛ یکی از پرافتخارترین تیم‌های فوتبال زنان ایران ویدیو | داماد رهبر شهید انقلاب: همسرم به حق‌الناس بسیار حساس بود ۴۰ درصد فیلمنامه فصل دوم «طوبی» نگارش شد | داستانی جسورانه‌تر از قبل پرونده قدیمی «۱۴ سکه» دوباره مطرح شد | اما و اگر‌های تصمیم تازه مجلس درباره ضمانت اجرای مهریه ناکامی تیم ملی والیبال زنان ایران در دومین بازی‌اش در مسابقات قهرمانی آسیا عضو تیم والیبال نشسته بانوان خراسان‌رضوی با تیمی در ترکیه قرارداد بست اجرای طرح سلامت برای بیش از ۱۰ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی استقبال شهروندان از برگزاری اردوی قرآنی مادر و دختری در بوستان شهربانو نصرت منطقه ۶ مشهد
سرخط خبرها
«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد

«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد

  • کد خبر: ۳۴۷۱۵۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۶
مدیر اندیشکده بانوان محیا گفت: برگزاری نشست «فتح نو» لایه‌های پنهان جنگ و نقش زنان در آن را نمایان و روشن‌تر می‌سازد تا ابعاد متعدد آن پررنگ‌تر شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

زینب اصغریان در حاشیه برگزاری نخستین نشست اندیشه محور «فتح نو» با موضوع زنان و جنگ، به شهرآرانیوز گفت: بحث زنان و جنگ یکی از مهم‌ترین مسائلی است که به طور خاص بعد از جنگ تحمیلی ۱۲روزه ایران و اسرائیل، اهمیت زیادی پیدا کرده است.

اصغریان با اشاره به برگزاری نشست «فتح نو» بیان کرد: یکی از اهداف برگزاری این نشست نمایان‌کردن لایه‌های پنهان جنگ و نقش زنان در آن است تا ابعاد متعدد آن پررنگ‌تر شود.

استاد دانشگاه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، درخصوص نقش زنان در جنگ اظهار کرد: ابتدا باید عرض کنم زنان در جنگ بسیار مورد غفلت قرار گرفتند؛ به عنوان مثال تعداد زیادی از شهدای جنگ ۱۲روزه خانم‌هایی بودند که به شهادت رسیدند و بخشی از آن‌ها جزو قشر تحصیل‌کرده و ازجمله اساتید دانشگاه‌ها بودند، اما آن‌طورکه باید، تصاویر این بانوان شهید دیده نشده است یا برای آن‌ها مراسم خاص و ویژه‌ای برگزار نکردند که در نوع خود مسئله مهمی است و جا دارد نقش زنان و فداکاری‌هایی که در طول سال‌های مختلف داشتند و دارند، دیده شود.

وی با اشاره به حضور فعال بانوان در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: زنان ایرانی چه در دوران هشت سال دفاع مقدس و چه در جنگ اخیر، از همسران و فرزندانشان آنجا که لازم بود، حمایت کردند تا کانون خانواده دچار فروپاشی نشود.

اصغریان افزود: فکر می‌کنم زنان ایرانی مانند بسیاری از زنان جبهه مقاومت در این مسئله پیشتاز هستند و به‌خوبی می‌دانند چطور در بحران جنگ وارد عرصه شوند و فعالیت‌های جدی داشته باشند. زنان نشان دادند جزو اولین کسانی بودند که در زمان جنگ هرجا که لازم بود، حضور پیدا کردند و این را ما در ابعاد مختلف ازجمله حوزه‌های امدادی، رسانه، برگزاری پویش‌های مردمی و پشتیبانی دیدیم و چه‌بسا در این مسیر، از آقایان فعال‌تر بودند. این زنان همه‌جانبه پای کار ایستادند و برخلاف چیزی که گفته می‌شود انقلاب اسلامی زن‌ها را کنار زده، مشاهده کردیم؛ چراکه انقلاب فضایی فراهم کرده است تا در متن کانون جنگ، زن‌ها نیز حضور مؤثری داشته باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.