«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز»

روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز»

  • کد خبر: ۳۴۷۸۸۸
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
بانوی مجری برنامه «لاله خیز» با اشاره به اینکه محور اصلی این برنامه روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر است، گفت: این اولین برنامه‌ای که ویژه جنگ اخیر و با محور روایت زنان از مقاومت تولید و پخش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راحله امنیان با تاکید بر اینکه سال گذشته هم در جنگی که اسرائیل با لبنان داشت من علاقه‌مند بودم روایتی از مقاومت زنانه داشته باشم، چون معتقد بودم جنگ‌ها معمولاً روایت‌های مردانه دارند و در این روایت‌ها، بسیاری از وقایع مهم از نگاه زنان نادیده گرفته می‌شود، اظهار کرد: به همین دلیل، تصمیم گرفتم روایتی زنانه از جبهه مقاومت ارائه دهم. این تصمیم، سخت و پرخطر بود، چرا که قبل از آتش‌بس به بیروت رفتم و در منطقه ضاحیه با زنان جبهه مقاومت گفت‌و‌گو کردم؛ زنانی که همسر، مادر، خواهر یا دختر شهید بودند. هدفم این بود که صدای زنان در این جنگ شنیده شود.

وی افزود: حالا این اتفاق در کشور خودم رقم خورده بود و فکر می‌کردم که روایت زنانه در طول ۱۲ روز جنگ، کجاست؟ من در تهران بودم و دغدغه‌ام این بود که این روایت زنانه چگونه می‌تواند منتقل شود؟ در فضای مجازی تلاش کردم تا حد امکان این روایت را منعکس کنم، هرچند با محدودیت‌هایی مثل دسترسی کم به دیتا و شرایط خاص جنگ مواجه بودم.

این بانوی مجری رسانه ملی با بیان اینکه در روز‌های پایانی جنگ، قبل از مطرح‌شدن بحث آتش‌بس، مدیر گروه تاریخ شبکه یک با من تماس گرفت و گفت قصد دارد روایتی را شروع کند که گفت‌و‌گو با خانواده‌های شهدای اخیر است. با وجود اینکه من در شبکه سه فعالیت داشتم و نیاز به مجوز‌های اداری بود، در همان لحظه قبول کردم و گفتم شما اجازه اش را از آقای علی فروغی مدیر شبکه سه بگیرید که او هم در لحظه موافقت کرده بود و گفته بود این کار باید در رسانه انجام شود و کل این پروسه تا شروع ضبط برنامه ۲ روز طول کشید، یادآور شد: یعنی در اوج جنگ و زمانی که خانواده‌های شهدا درگیر مراسم تشییع و سوگواری بودند، ما ضبط را آغاز کردیم. برنامه جمعه ضبط شد و شنبه روی آنتن رفت. این شرایط بسیار ویژه بود، چرا که معمولاً برنامه‌های تولیدی دوران پیش‌تولید طولانی‌تری دارند. هماهنگی با خانواده‌ها در اوج مصیبت، کار بسیار دشواری بود، اما توکل کردیم. در اولین ضبط از دوستان در اتاق ضبط خواستیم برای شهدا فاتحه بخوانند. به نظرم خود شهدا دست ما را گرفتند تا خانواده‌هایشان همکاری کنند.

امینیان گفت: نشستن و صحبت کردن با خانواده‌ای که تمام وجودش درد و زخم و دلتنگی است، برای من بسیار سخت بود. من آدم نسبتاً احساسی‌ای هستم. معتقدم مجری حق ندارد روی آنتن احساساتش را بروز دهد، اما در این برنامه گاهی کنترل روی خودم نداشتم و اساساً برنامه را بر پایه تبادل همدردی بنا نهادم. چون کاری که از دست من به عنوان یک هموطن در این برنامه برمی‌آمد، این بود که گوش شنوای درد‌ها و زخم‌ها و دلتنگی‌هایشان باشم و با آنها همدردی کنم.

وی با اشاره به اینکه محور اصلی برنامه «لاله خیز» روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر است، گفت: این اولین برنامه‌ای که ویژه جنگ اخیر و با محور روایت زنان از مقاومت تولید و پخش شده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.