رقابت ۲  بدمینتون باز  خراسان رضوی در مسابقات انتخابی تیم‌های ملی بدمینتون بانوان ایجاد بیش از ۱۱۸۰ فرصت شغلی برای زنان سرپرست خانوار در خراسان رضوی دوقلوزایی و تعیین جنسیت جنین؛ از تبلیغات تا واقعیت‌های علمی سرطان تخمدان، یک بیماری زنانه با کمترین میزان شیوع و بیشترین میزان مرگ و میر ! ناکامی تیم ملی هندبال زیر ۱۶ سال ایران برابر میزبان مسابقات آسیایی ثبت بیش از ۴۳ هزار مورد واقعه ازدواج در اصفهان در سال ۱۴۰۴ فاصله کوتاه سپاهان با قهرمانی در لیگ برتر هندبال| ۲ هفته پایانی لیگ برتر بانوان برگزار می‌شود برگزاری یک دوره مسابقات اوپن بانوان در مشهد| مهشید اشتری و یکتا ادیبیان، ملی پوشان خراسانی تنیس روی میز هستند جزئیاتی از شرایط تیم ملی والیبال زنان و اردوی آماده سازی این تیم چه تعداد کودک در خراسان شمالی مشمول طرح یسنا شدند؟ همسر شهید جمهور: حضور خانوادگی در اجتماعات حماسی شبانه، اهمیت زیادی دارد «زن و هویت مشهد» | بخش سوم: فاطمه طوسی؛ بانوی خراسانی که در دربار مغولان از حریم رضوی پاسداری کرد
سرخط خبرها
«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد

«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد

  • کد خبر: ۳۴۷۱۵۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۶
مدیر اندیشکده بانوان محیا گفت: برگزاری نشست «فتح نو» لایه‌های پنهان جنگ و نقش زنان در آن را نمایان و روشن‌تر می‌سازد تا ابعاد متعدد آن پررنگ‌تر شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

زینب اصغریان در حاشیه برگزاری نخستین نشست اندیشه محور «فتح نو» با موضوع زنان و جنگ، به شهرآرانیوز گفت: بحث زنان و جنگ یکی از مهم‌ترین مسائلی است که به طور خاص بعد از جنگ تحمیلی ۱۲روزه ایران و اسرائیل، اهمیت زیادی پیدا کرده است.

اصغریان با اشاره به برگزاری نشست «فتح نو» بیان کرد: یکی از اهداف برگزاری این نشست نمایان‌کردن لایه‌های پنهان جنگ و نقش زنان در آن است تا ابعاد متعدد آن پررنگ‌تر شود.

استاد دانشگاه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، درخصوص نقش زنان در جنگ اظهار کرد: ابتدا باید عرض کنم زنان در جنگ بسیار مورد غفلت قرار گرفتند؛ به عنوان مثال تعداد زیادی از شهدای جنگ ۱۲روزه خانم‌هایی بودند که به شهادت رسیدند و بخشی از آن‌ها جزو قشر تحصیل‌کرده و ازجمله اساتید دانشگاه‌ها بودند، اما آن‌طورکه باید، تصاویر این بانوان شهید دیده نشده است یا برای آن‌ها مراسم خاص و ویژه‌ای برگزار نکردند که در نوع خود مسئله مهمی است و جا دارد نقش زنان و فداکاری‌هایی که در طول سال‌های مختلف داشتند و دارند، دیده شود.

وی با اشاره به حضور فعال بانوان در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: زنان ایرانی چه در دوران هشت سال دفاع مقدس و چه در جنگ اخیر، از همسران و فرزندانشان آنجا که لازم بود، حمایت کردند تا کانون خانواده دچار فروپاشی نشود.

اصغریان افزود: فکر می‌کنم زنان ایرانی مانند بسیاری از زنان جبهه مقاومت در این مسئله پیشتاز هستند و به‌خوبی می‌دانند چطور در بحران جنگ وارد عرصه شوند و فعالیت‌های جدی داشته باشند. زنان نشان دادند جزو اولین کسانی بودند که در زمان جنگ هرجا که لازم بود، حضور پیدا کردند و این را ما در ابعاد مختلف ازجمله حوزه‌های امدادی، رسانه، برگزاری پویش‌های مردمی و پشتیبانی دیدیم و چه‌بسا در این مسیر، از آقایان فعال‌تر بودند. این زنان همه‌جانبه پای کار ایستادند و برخلاف چیزی که گفته می‌شود انقلاب اسلامی زن‌ها را کنار زده، مشاهده کردیم؛ چراکه انقلاب فضایی فراهم کرده است تا در متن کانون جنگ، زن‌ها نیز حضور مؤثری داشته باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.