سهم ۵۷ درصدی زنان از شغل معلمی در خراسان رضوی واکنش ژیلا صادقی به اظهارات لاله مرزبان در ونیز | وطن‌فروشی فقط جاویدشاه گفتن نیست از «هما» تا فرش قرمز ونیز؛ زن ایرانی در کشاکش کلیشه‌های جهانی | نقدی بر اقتصاد توجه و مسئولیت اجتماعی سلبریتی‌ها پدر اولین مرد زندگی فرزند دختر است | نگاهی به وظایف والدین در فصل بلوغ فرزندانشان آشپزی | فوت و فن قورمه مرغ بمبئی را به عنوان یک خورش هندی را بیاموزیم + دستورپخت زنان بخوانند | احتمال وجود یک درمان جدید برای درمان پوکی استخوان استفاده از فناوری کمک‌داور ویدیویی در نخستین داربی تاریخ فوتبال باشگاهی زنان ایران آیا آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند از سرطان دهانه رحم پیشگیری کند؟ برگزاری نخستین دوره مسابقات فوتبال گل کوچک بانوان منطقه ۱۰ شهرداری مشهد قصه پولی که آب رفت دستگیری ۲  زن جوان غیربومی به جرم سرقت ۱۰ میلیارد ریال کالا از ۱۵ مغازه در مشهد بارداری به معنای ممنوعیت کامل واکسیناسیون نیست | ممنوعیت‌ها کدامند؟ پنجمین المپیاد ورزشی بانوان مشهد در ۵۶ رشته ورزشی چرا نقش مادر در تربیت فرزندان مهم است؟ آشپزی | کوکو پاغازه، غذای محبوب کرمانشاهی‌ها + طرز تهیه اعلام بازی‌های تیم ملی اسکواش زنان ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا | دیدار‌ها از مهر ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود تقویت ترکیب تیم سپاهان برای حضور در لیگ برتر هندبال زنان الگوی سوم زن چه مؤلفه‌هایی دارد؟ کسب مدال طلای تیمی و نقره انفرادی نسرین شاهی در مسابقات جهانی پاراتیراندازی احکام شرعی بانوان | نظر مراجع عظام تقلید درباره کاشت ناخن مصنوعی و تأثیر آن بر وضو و غسل چیست؟
سرخط خبرها
رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش

رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۳۴۷۱۷۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه موضوع دختران بازمانده از تحصیل بسیار مهم است، گفت: هر سال وزارت آموزش و پرورش در حال رصد موضوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر با بیان اینکه موضوع دختران بازمانده از تحصیل بسیار مهم است، اظهار کرد: هر سال وزارت آموزش و پرورش در حال رصد موضوع است، کارگروه‌های ویژه وجود دارد و در ادارات کل متولی گذاشته شده تا به محض اینکه متوجه شوند کودکی که سال گذشته در مدرسه بوده، اما اکنون در مدرسه حاضر نشده، تماس بگیرند، مسئله را پیگیری کنند و از طریق شبکه مشاوران آن را حل کنند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: ما نیز به عنوان نهاد ناظر و ارزیاب به صورت مداوم بررسی‌ها را انجام می‌دهیم تا بازماندگی از تحصیل دختران صورت نگیرد.

گفتنی است؛ مهم‌ترین عوامل بازماندگی از تحصیل شامل عوامل اقتصادی (مانند فقر خانوار و هزینه‌های تحصیل)، عوامل اجتماعی- جمعیت‌شناختی (مانند سطح تحصیلات والدین و ترجیحات جنسیتی)، و عوامل فضایی (مانند دوری مدارس و محرومیت منطقه‌ای) است. عوامل نهادی (مانند کیفیت پایین آموزش) و معلولیت نیز به طور قابل توجهی بر بازماندگی از تحصیل تأثیرگذارند. این عوامل در تعامل با یکدیگر منجر به افزایش احتمال بازماندگی از تحصیل می‌شوند و سیاست‌گذار بدون توجه به اثر این عوامل به طور جداگانه و بر یکدیگر، نمی‌تواند مداخله موثری جهت کاهش نرخ بازماندگی طراحی کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.