کسب مدال نقره آسیا برای دختر شطرنج باز مشهدی ۱۱۰ روز شکنجه و اسارت برای خبرنگار فلسطینی خبرگزاری تسنیم رشد ۱۷ درصدی کسب مدال توسط بانوان ورزشکار ایرانی از قونیه تا ریاض اعتدال‌گری زنانه در پذیرش نقش‌ها با توجه به حیات قدسی حضرت فاطمه (س) مجاهدت های مرضیه حدیدچی دباغ، نمونه‌ای عملی از زن مسلمان تیم ملی کبدی زنان به نیمه نهایی قهرمانی جهان صعود کرد بزودی؛ بوستان بانوان صبا با هدف برقراری عدالت اجتماعی افتتاح می‌شود روایت یک عمر خدمت | از پایلوت‌پلنت جنگ تا تربیت نسل‌های پژوهشگر ۴ توصیه برای بانوان راننده طلاق در کمین خوشبختی زوجین| سال اول ازدواج بحرانی‌ترین سال زندگی مشترک است تکریم بله، تکبّر نه! روایتی که عطر بهشت دارد | نگاهی دوباره به کشتی پهلوگرفته حق اشتغال زنان | از اصول قانون اساسی تا چالش‌های اجرای آن ناکامی تیم مشهد در لیگ بسکتبال بانوان کشور جزئیاتی از شارژ کارت امید مادر تا ۲ سالگی نوزاد کاهش اضطراب بانوان در زایمان طبیعی با حضور همسر در اتاق زایمان استقبال باشکوه از بانوان خادم عتبه کاظمیه در حرم مطهر امام رضا(ع) بانوی هنرمند عرصه دوبله نشان درجه یک هنری دریافت کرد زن، مام زمین در آینه شاهنامه | شاهنامه ضد زن نیست
سرخط خبرها
ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف

ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف

  • کد خبر: ۳۴۵۳۴۹
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
یک مبلغ حوزه علمیه در مسائل مذهبی، فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف است، گفت: باید به دختران آموزش داده شود که حجاب تنها یک انتخاب شخصی نیست، بلکه یک پیوند اجتماعی است.

جعفری| شهرآرانیوز؛ انسیه محقق با اشاره به اینکه حجاب واجبی است که خداوند متعال به آن دستور داده و به معنای پوشش بدن و پرهیز از خودنمایی در برابر نامحرم است، اظهار کرد: حجاب و عفاف از موضوعاتی هستند که در قرآن و روایات اسلامی مورد تأکید قرار گرفته‌اند.

وی افزود: خانواده‌ها می‌توانند با برگزاری جلسه‌های صمیمانه و محبت آمیز، درباره ویژگی‌ها و مزایای حجاب گفت‌و‌گو کنند. در این جلسه‌ها باید به دختران آموزش داد که حجاب تنها یک پوشش نیست، بلکه نمایانگر هویت و احترام به خود است. این گفت‌و‌گو‌ها باید در فضایی مناسب صورت گیرد تا دختران بتوانند سؤالات و دغدغه‌های خود را درباره حجاب مطرح کنند و احساس کنند که این انتخاب نه تنها ضروری است، بلکه به آن‌ها قدرت و اعتمادبه نفس می‌بخشد.

این مبلغ حوزه علمیه در مسائل مذهبی، فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر اینکه دختران باید یاد بگیرند که حجاب می‌تواند جذاب و زیبا باشد. برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و هنری، مانند مسابقات لباس با رویکرد حجاب و عفاف، می‌تواند زمینه آشنایی آن‌ها با ایده‌های جدید و نوآورانه باشد، یادآور شد: حضرت زهرا (س) ویژگی‌های اخلاقی و ارزش‌های اسلامی خود، مفهوم حجاب را به شکلی عمیق و مؤثر در جامعه معرفی کردند و ثابت کردند که حجاب نه تنها یک انتخاب دینی، بلکه نمایانگر هویت الهی یک زن است. حضرت زینب (س)، با ایستادگی در برابر ظلم و فداکاری هایش، به دختران آموختند که می‌توانند با حجاب و عفاف در راه حق جهاد کنند و به عنوان یک الگوی رهبری و مقاومت در جامعه شناخته شوند.

محقق با بیان اینکه والدین می‌توانند با رعایت عفاف در رفتار، گفتار و تعاملات روزمره، الگوی عملی برای دختران خود باشند، تصریح کرد: به علاوه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فعالیت‌های گروهی که در آن دختران مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی را با رعایت عفاف یاد بگیرند، می‌تواند بسیار مؤثر باشد. این فعالیت‌ها به دختران این امکان را می‌دهد که عفاف را به عنوان یکی از مؤلفه‌های زندگی اجتماعی و فردی در نظر بگیرند و آثار مثبت عفاف را در زندگی بیابند.

وی ادامه داد: ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف است. برگزاری فعالیت‌های خانوادگی مانند سفر‌های مذهبی، جلسات دعا و آموزش‌های مرتبط می‌تواند تأثیرات مثبتی بر رشد شخصیت دختران داشته باشد. باید به دختران آموزش داده شود که حجاب تنها یک انتخاب شخصی نیست، بلکه آن‌ها می‌توانند با رعایت آن یک پیوند اجتماعی و فرهنگی با سایر افراد جامعه برقرار کنند و درسایه آرامش روح و روان به بسیاری از موفقیت‌ها برسند. یک خانم باحجاب، برای پدرش افتخار، برای برادرانش عزت و برای همسرش مانند گنجی و برای فرزندانش بهترین الگو است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.