خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است چرا وام‌ و امتیازات فرزندآوری، جمعیت را افزایش نداد؟ حضور ۱۰ تیم در خط استارت لیگ نوزدهم بانوان| «دربی» برای نخستین بار برگزار می شود «ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا فاصله درمان شبکیه نوزادان نارس تا نابینایی بسیار کوتاه است | اگر والدین رضایت ندهند، دادگاه حکم درمان می‌دهد اهمیت نقش هدایتگری بانوان در جنگ تحمیلی سوم سوزن چرخ‌ خیاطی زن جوان مشهدی را راهی بیمارستان کرد! (۳۱ خرداد ۱۴۰۵) خطر بزرگ برای سلامتی در آشپزخانه شما؛ میکروپلاستیک‌ها چگونه وارد بدن می‌شوند؟ وقف مسجد امین‌الدوله توسط یک بانوی قاجاری برای برگزاری مراسم ماه محرم این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید عباس حامد برادران کوهی مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت نگاهی به مسیر پرفراز و نشیب یک بانوی کنشگر اجتماعی| زنان باید نقش و جایگاه خود را در خانه، خانواده و جامعه بشناسند روضه مادرجان با ترتیبات پس و پیش گزارشی ۷۷ ساله از کاربری ویژه یک بنای تاریخی در مشهد | روزی که باغ نادری مدرسه دخترانه شد!
سرخط خبرها
نجات دوقلو‌های ۳۴ هفته‌ای خراسان شمالی در یک زایمان پرخطر

نجات دوقلو‌های ۳۴ هفته‌ای خراسان شمالی در یک زایمان پرخطر

  • کد خبر: ۳۴۸۵۸۸
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰
یک متخصص زنان و زایمان گفت: مادر باردار ۳۴ هفته‌ای، که پس از ۱۰ سال نازایی و از طریق IVF دوقلو باردار شده بود، به دلیل آبریزش کیسه آب و بیرون‌زدگی بند ناف یکی از جنین‌ها از دهانه رحم در شرایطی بسیار خطرناک قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهناز گنابادی اظهار کرد: سه‌شنبه مادر باردار ۳۴ هفته‌ای، که پس از ۱۰ سال نازایی و از طریق IVF دوقلو باردار شده بود، به دلیل آبریزش کیسه آب و بیرون‌زدگی بند ناف یکی از جنین‌ها از دهانه رحم در شرایطی بسیار خطرناک قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله با اطلاع‌رسانی به مسئول مادران پرخطر شبکه بهداشت شهرستان سملقان و همکاری مامای پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت روستای قاضی و کادر اورژانس، مادر به‌سرعت از منزل به بیمارستان منتقل شد.

این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: طی مسیر، دستورات لازم برای اقدامات اولیه به مامای مرکز جامع سلامت به‌صورت تلفنی اعلام شد و در بیمارستان نیز عوامل اتاق عمل و تیم بیهوشی در سریع‌ترین زمان ممکن آماده پذیرش بیمار شدند و با توجه به وضعیت بحرانی، مادر بلافاصله بیهوش و سزارین اورژانسی انجام شد.

وی عنوان کرد: نوزاد اول که پسر بود و بند نافش بیرون افتاده بود، با اقدامات لازم به سلامت به دنیا آمد و نوزاد دوم که دختر بود نیز بدون نیاز به احیای پیشرفته، با آپگار مناسب متولد شد.

گنابادی با بیان اینکه این نوع زایمان بسیار نادر است، هشدار داد: بسیاری از مادران از علائم و نشانه‌های خطر در هر سه‌ماهه بارداری آگاه نیستند، و همین موضوع در برخی موارد منجر به از دست رفتن جنین‌ها شده است.

وی خاطرنشان کرد: بروز پروپلاپس بند ناف (بیرون‌زدگی بند ناف) در بارداری‌های دوقلو، زایمان‌های زودرس و وضعیت بریچ جنین (برگشتگی جنین) بیشتر دیده می‌شود و آگاهی مادران نقش مهمی در نجات جان جنین و حفظ سلامت مادر دارد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.