زن مسلمان ایرانی، پرچمدار «الگوی سوم زن» در جهان است دستگیری عوامل انتشار فیلم یک زن با پوشش نامتعارف در یزد حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود معرفی چند راهکار ساده به مادران باردار برای حضور ایمن در عزاداری‌های ماه محرم خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن
سرخط خبرها
تکمیل فرآیند احصای «نظام مسائل دختران نوجوان و جوان» در همه استان‌های کشور

تکمیل فرآیند احصای «نظام مسائل دختران نوجوان و جوان» در همه استان‌های کشور

  • کد خبر: ۳۵۱۶۵۸
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵
به گفته مشاور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، فرآیند احصای «نظام مسائل دختران نوجوان و جوان» در همه استان‌های کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه‌سادات کتابچی با اشاره به تشکیل کارگروه دختران در استان‌ها، گفت: این اقدام هم‌زمان با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر با ابلاغ ساختار و دستور تشکیل کارگروه دختران نوجوان و جوان به همه استان‌ها آغاز شد.

وی افزود: اعضای این کارگروه شامل مدیران کل امور بانوان استانداری‌ها، کنشگران و فعالان حوزه نوجوان، کارشناسان رشته‌های تخصصی همچون روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، علوم تربیتی، فلسفه و افراد صاحب‌نظر و همچنین دختران فعال هر استان هستند که با تفاوت‌های فکری و استعداد‌های متنوع، فضای کارگروه را به محیطی غنی از ایده و خلاقیت تبدیل کرده‌اند.

مشاور معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه در گام نخست، نشست‌های میدانی و گفت‌و‌گو‌های مستقیم با دختران در سراسر کشور انجام شد، اظهار داشت: این اطلاعات ارزشمند، تصویر دقیقی از مسائل، نیاز‌ها و ظرفیت‌های دختران در هر استان ارائه می‌دهد. در حال حاضر، این مجموعه داده‌ها وارد مرحله کار تحلیلی شده تا با بررسی‌های عمیق و کارشناسی، اولویت‌های واقعی هر استان شناسایی و مبنای تدوین سیاست‌ها و اقدامات ملی و استانی قرار گیرد. بر این باور هستیم که برای حل این مسائل، خود دختران باید به‌عنوان مشاوران جوان در کنار مدیران استانی حضور فعال داشته باشند تا با بهره‌گیری از ظرفیت فکری، نخبگانی و انگیزه‌های آنان، راهکار‌های بومی و اثربخش تدوین شود.

کتابچی با تأکید بر اینکه امیدواریم با استمرار فعالیت کارگروه دختران، شاهد خروجی‌ها و اقدامات عملیاتی مؤثر باشیم، تصریح کرد: باور داریم که با استفاده از نشاط، توانمندی و انگیزه دخترانه، می‌توانیم فصل تازه‌ای در سیاست‌گذاری حوزه دختران نوجوان و جوان رقم بزنیم و مسیر آینده را با نگاهی علمی، مشارکتی و امیدبخش پیش ببریم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.