چرا برای فرزندم کتاب بخوانم؟ ضرورت تحکیم بنیان خانواده و تربیت فرزندان صالح با الگوبرداری از سیره حضرت معصومه (س) ضرورت آغاز غربالگری سرطان سینه از ۳۰ سالگی برای بانوان دارای سابقه خانوادگی جایگاه زنان در سینمای ایران کجاست؟ | استعاره‌ای از وطن با چاشنی مادرانگی آغاز سومین اردوی آمادگی تیم هندبال جوانان دختر از ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۴ تضعیف ارزش‌ها و هنجار‌های خانوادگی در سینمای خانگی نگاهی به محور مشترک ۳ کتاب تقریظ‌شده اخیر رهبر معظم انقلاب کسب مدال نقره بانوی ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید علی تقوایی رجب زاده مادر شهیدان «حسینی مزینانی» در داورزن به خاک سپرده شد جزئیات ارائه کارت «امید مادر» برد شیرین تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین گام رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی کسب یک مدال برنز توسط بانوی ملی پوش ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد قدیری تلاش برای جذب مخاطب در برنامه «شفرونی» با هجو حیا و دعوت به ابتذال یادی از شهناز حاجی‌شاه اولین زن شهید مقاومت خرمشهر | بانوی حماسه گفت‌و‌گو با مادر شهیدی که تمام زندگی خود را وقف کرده است| واقف تمام عیار
سرخط خبرها
اسکان بیش از ۲۸ هزار نفر شب در طرح خانه‌های رضوی

اسکان بیش از ۲۸ هزار نفر شب در طرح خانه‌های رضوی

  • کد خبر: ۳۵۳۵۲۶
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با اشاره به اینکه خانواده‌های مشهدی برای میزبانی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴ در طرح خانه‌های رضوی شرکت کرده‌اند، گفت: تا ۲۹ مرداد امسال بیش از ۲۸ هزار نفر شب در این خانه‌ها اسکان داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه دژبرد با بیان اینکه این طرح برای چهارمین سال متوالی برگزار می‌شود، اظهار کرد: همزمان با حضور پرشمار زائران در مشهد مقدس بسیاری از خانواده‌های مشهدی با تاسی به رسم مهمان‌نوازی امام رئوف و به شکرانه همسایگی حضرت رضا (ع) منازل خود را در اختیار زائران قرار می‌دهند تا زمینه زیارتی معنوی و آرامش بخش برای آنان فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت این طرح، گفت: اسکان رایگان در منازل رضوی تنها بخشی از خدمات ارائه شده است، زیرا بسیاری از بانیان و خانواده‌های میزبان علاوه بر اقامت، امکاناتی همچون پذیرایی، ایاب و ذهاب و خدمات رفاهی دیگر را نیز در اختیار مهمانان امام رئوف قرار می‌دهند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: امسال تا ۲۹ مرداد ماه بیش از ۲۸ هزار نفر شب اسکان توسط بانیان خانه‌های رضوی فراهم شده و هر سال علاوه بر منازلی که پیش‌تر در این طرح مشارکت داشته‌اند، خانه‌های جدیدی نیز شناسایی و به مجموعه اضافه می‌شوند تا دامنه خدمت‌رسانی گسترده‌تر شود.

دژبرد به استقبال زائران از این طرح اشاره کرد و گفت: به دلیل فضای صمیمی و شخصی این منازل بسیاری از زائران ترجیح می‌دهند به جای استفاده از مواکب یا محل‌های اسکان گروهی از خانه‌های رضوی بهره‌مند شوند و تجربه‌ای متفاوت و آرام‌بخش از زیارت داشته باشند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.