بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ تلاش آگاهانه صنعت زیبایی برای ایجاد احساس زشت بودن در افراد| وقتی مرز میان صداقت و تفاخر باریک می‌شود نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر
سرخط خبرها
نیازمند فرهنگ سازی الگوی زن ایرانی مسلمان هستیم

نیازمند فرهنگ سازی الگوی زن ایرانی مسلمان هستیم

  • کد خبر: ۳۵۶۱۵۵
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان، به نقش آفرینان زنان در مسیر تمدنی اسلام اشاره کرد و گفت: امروز نیازمند فرهنگ سازی الگوی زن ایرانی مسلمان هستیم و باید به صورت شایسته این نقش را تبلیغ و این فرهنگ را ترویج کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رویا حیدرزاده با اشاره به نقش برجسته زنان در تاریخ انقلاب اسلامی، تصریح کرد: زن ایرانی در انقلاب اسلامی که قرار است به انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) متصل شود، نقش برجسته‌ای دارد. زنان ما علاوه بر نقش آفرینی در عرصه پیروزی انقلاب، در عرصه‌های علمی و فرهنگی و اجتماعی و خانوادگی و اقتصادی و... نیز جهاد زنانه را در دستور کار قرار دادند و با نه گفتن به فرهنگ غرب و شرق، الگوی زن ایرانی مسلمان در دنیا شدند.

وی به نقش آفرینان زنان در مسیر تمدنی اسلام اشاره و اظهار کرد: هفت هزار زن شهیده تقدیم اسلام و انقلاب شده که این زنان، کمال انسانی را معنا بخشیدند. تمام مادران و همسران شهدا نیز در مسیر انقلاب اسلامی، فداکاری و ایثارگری و صبر و استقامت کردند و معادلات دشمن را بر هم زدند.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان، این قشر از جمعیت کشور را تربیت کننده نسلی شجاع، ایثارگر، دلاور و مقاوم دانست و خاطرنشان کرد: زنان جامعه ما پرچمدار عرصه‌های مختلف در نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و با انسان سازی و تحول آفرینی به حرکت انقلاب، کمک می‌کنند و مایه افتخار هستند.

حیدرزاده به نقش آفرینان زنان در مسیر تمدنی اسلام اشاره و اظهار کرد: امروز نیازمند فرهنگ سازی الگوی زن ایرانی مسلمان هستیم و باید به صورت شایسته این نقش را تبلیغ و این فرهنگ را ترویج کنیم و این ارزش را تعمیق ببخشیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.